K krisalis Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar 10. sınıf Anadolu lisesi öğrencisiyim basit bir sorum olacak. İlk dönem ortalamam 63, ikinci dönem ortalamam 45. sınıfı geçiyor muyum? 2 dönemin ortalaması mı alınıyor yoksa 2. dönem 50'yi geçmem mi gerekiyor sınıfı geçmem için?
Arkadaşlar 10. sınıf Anadolu lisesi öğrencisiyim basit bir sorum olacak. İlk dönem ortalamam 63, ikinci dönem ortalamam 45. sınıfı geçiyor muyum? 2 dönemin ortalaması mı alınıyor yoksa 2. dönem 50'yi geçmem mi gerekiyor sınıfı geçmem için?
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.850 Çözümler 10 31 Mayıs 2023 #2 krisalis dedi: Arkadaşlar 10. sınıf Anadolu lisesi öğrencisiyim basit bir sorum olacak. İlk dönem ortalamam 63, ikinci dönem ortalamam 45. sınıfı geçiyor muyum? 2 dönemin ortalaması mı alınıyor yoksa 2. dönem 50'yi geçmem mi gerekiyor sınıfı geçmem için? Genişletmek için tıkla... İki dönem ortalaması alınır. Yani yılsonu puanina gore hesaplanir.
krisalis dedi: Arkadaşlar 10. sınıf Anadolu lisesi öğrencisiyim basit bir sorum olacak. İlk dönem ortalamam 63, ikinci dönem ortalamam 45. sınıfı geçiyor muyum? 2 dönemin ortalaması mı alınıyor yoksa 2. dönem 50'yi geçmem mi gerekiyor sınıfı geçmem için? Genişletmek için tıkla... İki dönem ortalaması alınır. Yani yılsonu puanina gore hesaplanir.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.027 Makaleler 1 Çözümler 46 31 Mayıs 2023 #3 Sınıfı geçiyorsun. İkinci dönem ortalaman 37'den düşük olursa kalırsın.
shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 2 Çözümler 6 31 Mayıs 2023 #4 Arkadaşlar kusura bakmayın ama siz ne yapıyorsunuz da bu notları alıyorsunuz? Son günlerde bu şekilde onlarca konu açıldı.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama siz ne yapıyorsunuz da bu notları alıyorsunuz? Son günlerde bu şekilde onlarca konu açıldı.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #5 shockedblackguy dedi: Arkadaşlar kusura bakmayın ama siz ne yapıyorsunuz da bu notları alıyorsunuz? Son günlerde bu şekilde onlarca konu açıldı. Genişletmek için tıkla... Ben 10. sınıfta gram derse bakmadım 1 yıl boyunca sadece LoL oynadım o yüzden notlar öyleydi benim.
shockedblackguy dedi: Arkadaşlar kusura bakmayın ama siz ne yapıyorsunuz da bu notları alıyorsunuz? Son günlerde bu şekilde onlarca konu açıldı. Genişletmek için tıkla... Ben 10. sınıfta gram derse bakmadım 1 yıl boyunca sadece LoL oynadım o yüzden notlar öyleydi benim.
H halilben01 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650ti AMD Ryzen 7 4800H with Radeon Graphics 16,0 GB 2.90 GHz Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #6 Aeronight dedi: Ben 10. sınıfta gram derse bakmadım 1 yıl boyunca sadece LoL oynadım o yüzden notlar öyleydi benim. Genişletmek için tıkla... Sende ergenliğimi gördüm fewfwewwfw
Aeronight dedi: Ben 10. sınıfta gram derse bakmadım 1 yıl boyunca sadece LoL oynadım o yüzden notlar öyleydi benim. Genişletmek için tıkla... Sende ergenliğimi gördüm fewfwewwfw
K krisalis Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #7 Aeronight dedi: Ben 10. sınıfta gram derse bakmadım 1 yıl boyunca sadece LoL oynadım o yüzden notlar öyleydi benim. Genişletmek için tıkla... Devamsızlıkta 29.5 da lol değil arkadaş pişmanlıktır. E geçiyorum şimdi o zaman ben
Aeronight dedi: Ben 10. sınıfta gram derse bakmadım 1 yıl boyunca sadece LoL oynadım o yüzden notlar öyleydi benim. Genişletmek için tıkla... Devamsızlıkta 29.5 da lol değil arkadaş pişmanlıktır. E geçiyorum şimdi o zaman ben