Hikmtdmr Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 156 19 Ocak 2023 #11 Biraz çalışınca toparlanır elbet okulu hem sallayn hem sallamayan ucu ucuna geçen öğrencı notları bence az çalış işini şansa bırakma derim
Biraz çalışınca toparlanır elbet okulu hem sallayn hem sallamayan ucu ucuna geçen öğrencı notları bence az çalış işini şansa bırakma derim
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #12 Bizim öğretmenler katı ben geçtiğime şükrediyorum böyle puanı nasıl aldığımın şaşkınlık içerisindeğim her sınavda en az 25 soru.
Bizim öğretmenler katı ben geçtiğime şükrediyorum böyle puanı nasıl aldığımın şaşkınlık içerisindeğim her sınavda en az 25 soru.
Hikmtdmr Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 156 19 Ocak 2023 #13 adoyad dedi: Bizim öğretmenler katı ben geçtiğime şükrediyorum böyle puanı nasıl aldığımın şaşkınlık içerisindeğim her sınavda en az 25 soru. Genişletmek için tıkla... Çalışın kanka her ne olursa olsun dusukte alsan vıcdanın rahat kafayı yastıga koymak en ıysııdir
adoyad dedi: Bizim öğretmenler katı ben geçtiğime şükrediyorum böyle puanı nasıl aldığımın şaşkınlık içerisindeğim her sınavda en az 25 soru. Genişletmek için tıkla... Çalışın kanka her ne olursa olsun dusukte alsan vıcdanın rahat kafayı yastıga koymak en ıysııdir
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #14 Hikmtdmr dedi: Çalışın kanka her ne olursa olsun dusukte alsan vıcdanın rahat kafayı yastıga koymak en ıysııdir Genişletmek için tıkla... Peki ya derslerin ortalaması iyi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2023
Hikmtdmr dedi: Çalışın kanka her ne olursa olsun dusukte alsan vıcdanın rahat kafayı yastıga koymak en ıysııdir Genişletmek için tıkla... Peki ya derslerin ortalaması iyi mi?
Hikmtdmr Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 156 19 Ocak 2023 #15 adoyad dedi: Peki ya derslerin ortalaması iyi mi? Genişletmek için tıkla... Ucu ucuna kanka gene idare eder ama çok kafaya takma çalış geç önemli olan sınav üniversite üniversite mezunu biri olarak söylüyorum Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2023
adoyad dedi: Peki ya derslerin ortalaması iyi mi? Genişletmek için tıkla... Ucu ucuna kanka gene idare eder ama çok kafaya takma çalış geç önemli olan sınav üniversite üniversite mezunu biri olarak söylüyorum
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #16 Hikmtdmr dedi: Ucu ucuna kanka gene idare eder ama çok kafaya takma çalış geç önemli olan sınav üniversite üniversite mezunu biri olarak söylüyorum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sağ olun.
Hikmtdmr dedi: Ucu ucuna kanka gene idare eder ama çok kafaya takma çalış geç önemli olan sınav üniversite üniversite mezunu biri olarak söylüyorum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sağ olun.
Hikmtdmr Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 156 19 Ocak 2023 #17 adoyad dedi: Çok teşekkürler sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ne demek kankam kendıne ıyı bak
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.660 Makaleler 1 Çözümler 18 19 Ocak 2023 #18 adoyad dedi: 50 adet klasik her soru 2 puan olan sınavdan mı? Genişletmek için tıkla... Hocam klasikse diyecek bir şey yok. Ben de 54 aldım, benimki en ufak yerden bile fazlasıyla puan kırdı. En az 70'lik kağıttı ama 1-2 şeyi eksik yazdım diye gitti o kadar puan.
adoyad dedi: 50 adet klasik her soru 2 puan olan sınavdan mı? Genişletmek için tıkla... Hocam klasikse diyecek bir şey yok. Ben de 54 aldım, benimki en ufak yerden bile fazlasıyla puan kırdı. En az 70'lik kağıttı ama 1-2 şeyi eksik yazdım diye gitti o kadar puan.