Matematik, fizik, kimya, biyoloji, paragraf kitabı alacağım. Çok zor olmasını istemiyorum alıştıra alıştıra. Ne önerirsiniz?
Matematik, fizik, kimya, biyoloji, paragraf kitabı alacağım. Çok zor olmasını istemiyorum alıştıra alıştıra. Ne önerirsiniz?
Matematikte Bilgi Sarmal, Fen'de ise Palme alabilirsin. Paragrafta'da Hız ve Renk al.
Biyoloji biyotik. Matematik ve kimya Bilgi Sarmal. Fizik Bilgi Sarmal veya çapın fasikülleri var onlara bakabilirsin.
Bilgisarmal kimya belki zorlar. Paragrafta da apotemininkini alabilirsin içinde konu anlatımı ve örnek soru çözümleri var öoğu soru kolay zorlanmazsın. Fizik için bilgisarmal çözebilirsin.
Fizikte çapım var. Umarım kimya çok zorlamaz hocam. Soruları iyi gibi. Ama bunları aldım artık.Bilgisarmal kimya belki zorlar. Paragrafta da apotemininkini alabilirsin içinde konu anlatımı ve örnek soru çözümleri var öoğu soru kolay zorlanmazsın. Fizik için bilgisarmal çözebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.