Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar 10 sınıf matematik, fizik, İngilizce, edebiyat bu derslerden güzel bir test kitapları önerir misiniz?
Arkadaşlar 10 sınıf matematik, fizik, İngilizce, edebiyat bu derslerden güzel bir test kitapları önerir misiniz?
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 11 Ekim 2021 #2 Fizik olarak Kafa Dengi kullanıyorum Matematik olarak Paraf ve Acil iyidir Edebiyat olarak Bilgi Sarmal var ama pek çözmüyorum bunları alabilirsin.
Fizik olarak Kafa Dengi kullanıyorum Matematik olarak Paraf ve Acil iyidir Edebiyat olarak Bilgi Sarmal var ama pek çözmüyorum bunları alabilirsin.
Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #3 Ekin2407 dedi: Fizik olarak Kafa Dengi kullanıyorum Matematik olarak Paraf ve Acil iyidir Edebiyat olarak Bilgi Sarmal var ama pek çözmüyorum bunları alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ekin2407 dedi: Fizik olarak kafa dengi kullanıyorum matematik olarak paraf ve acil iyidir edebiyat olarak bilgi sarmal var ama pek çözmüyorum bunları alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu tonguçun test kitaplarından alınır mı sence?
Ekin2407 dedi: Fizik olarak Kafa Dengi kullanıyorum Matematik olarak Paraf ve Acil iyidir Edebiyat olarak Bilgi Sarmal var ama pek çözmüyorum bunları alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ekin2407 dedi: Fizik olarak kafa dengi kullanıyorum matematik olarak paraf ve acil iyidir edebiyat olarak bilgi sarmal var ama pek çözmüyorum bunları alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu tonguçun test kitaplarından alınır mı sence?
Nitroshock6 Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #4 Luser 2 dedi: Teşekkürler. Şu tonguçun test kitaplarından alınır mı sence? Genişletmek için tıkla... Hangi kitap olduğuna bağlı ama genel anlamda testleri fena değil sayısal anlamda ise matematik heleki kitabın kalınlığı el veriyor desekte lise için pek tavsiye eden yok .
Luser 2 dedi: Teşekkürler. Şu tonguçun test kitaplarından alınır mı sence? Genişletmek için tıkla... Hangi kitap olduğuna bağlı ama genel anlamda testleri fena değil sayısal anlamda ise matematik heleki kitabın kalınlığı el veriyor desekte lise için pek tavsiye eden yok .
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 11 Ekim 2021 #5 Luser 2 dedi: Teşekkürler. Şu tonguçun test kitaplarından alınır mı sence? Genişletmek için tıkla... Lise için alınmaz daha kaliteli kaynaklar var.
Luser 2 dedi: Teşekkürler. Şu tonguçun test kitaplarından alınır mı sence? Genişletmek için tıkla... Lise için alınmaz daha kaliteli kaynaklar var.
Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #6 Ekin2407 dedi: Lise için alınmaz daha kaliteli kaynaklar var. Genişletmek için tıkla... Link atabilirsin sana zahmet.
Ekin2407 dedi: Lise için alınmaz daha kaliteli kaynaklar var. Genişletmek için tıkla... Link atabilirsin sana zahmet.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 11 Ekim 2021 #7 Luser 2 dedi: Link atabilirsin sana zahmet. Genişletmek için tıkla... Üstte yazdıklarıma bakıver.
kingOf0 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 83 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Ekim 2021 #8 Acil yayınlarının fasikülleri var hocam, inceleyebilirsiniz.