10. sınıf ve 11. sınıf arasındaki değişimim

Saox

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10. sınıfta ne bir tarz sahibiydim ne de saç tıraşım falan düzgündü şimdi 11 oldum tipi hafif toparladım çoğu şeyi düzelttim sınıftaki kızların tavrı falan garip bir şekilde değişti durmadan iletişim halindeler ama ben 10. sınıftaki halime yaptıkları eleştirileri hala hatırlıyorum o kızların içinde sevdiğim kız da var dış görünüşüm değişince ciddiye alınmaya da başladım garip bir şekilde, samimiyetleri sahte geliyor ne yapmalıyım sizce?

Kendine bakmayan ve özensiz görünen birine uzak tavırlı olmaları gayet normal. Öz saygını kazanmadan dışarıdan da saygı görmeyi beklememek lazım. Sen kazanmışsın artık ki görüyorsun.

9.sınıfta bende hiçbirşeyi umursamıyordum yaşayan bi *lü gibiydim fakat 10.sınıf oldum daha sosyal ve çeki düzenli biri olmayı hedefledim ve o yolda ilerliyorum fakat değişen bişey yok gibi.

Kendine bakmayan ve özensiz görünen birine uzak tavırlı olmaları gayet normal. Öz saygını kazanmadan dışarıdan da saygı görmeyi beklememek lazım. Sen kazanmışsın artık ki görüyorsun.

Uzak tavırlı olmaları benim için sorun değildi ama ağır eleştirileri bende travma bıraktı tüm yaz boyunca saç stilleri kombinler denedim rahat bir tatil bile yapamadım.

Ben de 9. sınıfta çok kafaya takıyordum insanların hakkımda ne düşündüğü. Fakat artık okuldakilerin hakkımda ne düşündüğü pek de umurumda değil açıkçası. Dış görünüşe göre arkadaşlık kuranlar yerine 2-3 tane sağlam arkadaşınla takıl daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…