Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz yaz oldu ve okullar yakında kapanacak. Ben de seneye 11'e geçeceğim. Normalde hazırlık okuduğumdan 12'ye geçecektim ayrıca bunu da belirteyim. Dershaneye yazıldım ve TYT'ye hafiften çalışmaya başladım. Dershane öncesi birkaç deneme oldum ve netlerimi aşağı yukarı belirteyim buraya:
Türkçe: 30/10 civarı geliyor. LGS'de zaten 19/0 yapmıştım Türkçeyi paragrafım gayet iyiydi. Dil bilgisi çözersem 35 civarına çıkarına diye düşünüyorum.
Sosyal: Fulle yakın geliyor. 15-20 arası geliyor. 19/1 gelmişti dershanede. Pek çalışmam lazım değil diye düşünüyorum.
Matematik: 25 geldiği de olmuştu fakat genelde 30 falan geliyor. Matematikte problem bayağıdır çözmemiştim. Çözersem 35 olur diye düşünüyorum.
Fen: Fende bayağı kötüyüm. 10 yanlış falan yapıyorum. 9 konularını unuttum bayağı. Fizikte bayağı sıkıntılı oluyor.
Yaklaşık 30-35 yanlış geliyor ve 80 net falan oluyor. Hedefim bunu bu sene içerisinde 100-110 civarına çıkarmak. 11'de de hafiften AYT çalışmak istiyorum. Kaynak olarak matematikte 3D ve orijinal var ve geometriden orijinal var. Ayrıca toprak yayınlarından problemler var. Diğer dersler için de MEB'in dört dörtlük TYT testleri var. AYT için de yok şu an. Günlük 10-15 test çözersem temel atarım diye düşünüyorum. Zaten 3D TYT çözmeye başladım ve problemlerin sonuna kadar falan geldim. Paragraf falan da başlamayı düşünüyorum. Diğer derslere daha başlamadım. Evde de ayrıca MEB'in ve krallar karmasının denemeleri var zaten onları çözmüştüm. Ayrıca LGS puanım zaten 480'di yani zaten temelim muhtemelen 11'e geçen kişilerin %95'inden falan daha iyi. Lisemde ama çok dişli insanlar olduğundan muhtemelen bayağı çalışmam gerekecek. OBP ayrıca 9'da 95'ti ve 10'da şu an 97 puan. Muhtemelen 97-98 diye devam eder diye umuyorum.