10. sınıf yazında TYT'ye başlanmalı mı?

cahxre

Hectopat
Daha fazla  
10'dan 11'e geçiyorum ve YKS'de güzel bir derece yapmak istiyorum. TYT'ye başlamayı düşünüyordum ancak bazı yerlerde TYT kampları gibi şeylere başlamadan önce ayrı ayrı 9 ve 10'un konularını bitirmenin iyi olacağı söyleniyor. Bu kısımda kafam karıştı çünkü diyelim ki TYT matematik kampı diye YouTube'dan izlemeye başladım, bu videolar zaten 9 ve 10'u öğretmiyor mu? Nasıl çalışmalıyım? Bu konuyla ilgili tavsiyeniz varsa sevinirim.

TYT kampı zaten 9-10'u ele alır. Ayrı ayrı bitirmene gerek yok. 11 yazı desen anlarım ama 10 biraz erken gibi. Yaz tatilinde eğlen kafanı dağıt derim. Ama hedef çok yükseklerdeyse çalışabilirsin tabii ki.

Eğer 9 ve 10'u boş geçirdiysen güzel bir tekrar 11'e başlaman için iyi olur fakat YKS'de iyi sıralama yaptıracak ve zaman alacak asıl şey AYT. Özellikle 11.sınıf konuları çok önemli o yüzden 11.sınıfı çok iyi geçirmeye bak lütfen. Sadece sınav gecesi ders çalışma, konuları anlamaya çalış.

Eğer bir yerlere gelmek istiyorsan başlamalısın. Bu yaz TYT Mat & Edebiyatı bitir sosyal ve feni daha sonra halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…