tk.ydn
Decapat
TYT doğrularım 55-60 falan geliyor Türkçede ilk 30 soruyu 35-40 dk de yapıyorum ama son 10 soru çok zaman alıyor. Genellikle sınavı yetiştiremiyorum ve matematikte de 10-15 doğrum oluyor. Matematikte miray yayınlarının soru bankası var bıyıklı matematiğin 55 günde TYT kampıyla beraber gitmeyi düşünüyorum. Geometri de geometrinin ilacını almayı düşünüyorum. Kimyada orbital, biyolojide de biyotik ve fizikte miray alacağım. Günde 5-6 saat civarı çalışmayı düşünüyorum. Her gün 20 paragraf ve problem çözmeyi düşünüyorum. Problemde geçen yıldan kalma mikroorjinal var paragrafta da hız ve renk i bitirmiştim yine geçen yıl çözmediğim paragrafa ilk adım var. Eklemek veya çıkarmak istediğiniz bir şey var mı ayrıca matematik paragraf ve problem hariç diğer kitapları daha almadım kitap da önerebilirsiniz. Nasıl çalışmam gerekiyor ben matematikte bıyıklı matematik biyolojide de. Biyoloji kimyada da görkem şahin in kamplarını izleyerek gitmeyi düşünüyordum. Fizikte özel dersten devam edeceğim hoca miray almamı söyledi. Çalışma planı ile ilgili sizler ne önerirsiniz?