10.sınıf zor mu?

Lecl7rc

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da bahsettiğim gibi 10.sınıf cidden zor mu? 9.sınıfta anca ikinci dönem takdir alabildim ders sayısının fazlalığından zorlandım. 10.sınıfta da felsefe ve Almanca derslerini göreceğim. 9'dan zor mudur sizce? Hedefim geçmekten çok takdir alabilmek.

10.sınıf bana 9.sınıftan daha basit geldi özellikle Biyolojisi. 10. Sınıf zor değil hocam merak etmeyin ama çalışmanızı ihmal etmeyin. Alırsınız takdiri gayet kolay bir şekilde ve 10.sınıf en güzel seneniz olacak bundan şüpheniz olmasın en rahat ve en güzel ortam 10.sınıfta olur. Şöyle özetlemek gerekirse:

9.Sınıf= Alışma dönemi, lisenin zorlugunu ogrendin dersler zor gelir.
10.Sınıf= Tecrübe edindin , amaç sınıfı geçmek bazı dersler 9.sınıfa göre daha hafif.
11.Sınıf= YKS hazırlıklarını başlattın.
12.Sınıf= YKS'ye full odaksın.

Başlıkta da bahsettiğim gibi 10.sınıf cidden zor mu? 9.sınıfta anca ikinci dönem takdir alabildim ders sayısının fazlalığından zorlandım. 10.sınıfta da felsefe ve Almanca derslerini göreceğim. 9'dan zor mudur sizce? Hedefim geçmekten çok takdir alabilmek.
Ben kılpayı geçtim ama hiç ders vs çalışmıyordum.Sadece sınava filan çalışıyordum ona rağmen 2. Dönem 2 3 zayıfım oldu o da ilk dönem ile dengeldi normal şekilde geçtim. Zor değil aksine basit bence sadece tekrar yapın dersleri dinleyin benim gibi sadece sınava çalışmayın veya bazı derslerde uyumayın 😀

10.sınıf bana 9.sınıftan daha basit geldi özellikle biyolojisi. 10. sınıf zor değil hocam merak etmeyin ama çalışmanızı ihmal etmeyin. Alırsınız takdiri gayet kolay bir şekilde ve 10.sınıf en güzel seneniz olacak bundan şüpheniz olmasın en rahat ve en güzel ortam 10.sınıfta olur. Şöyle özetlemek gerekirse:

9.sınıf= alışma dönemi, lisenin zorlugunu ogrendin dersler zor gelir.
10.sınıf= tecrübe edindin, amaç sınıfı geçmek bazı dersler 9.sınıfa göre daha hafif.
11.sınıf= YKS hazırlıklarını başlattın.
12.sınıf= YKS'ye full odaksın.

Şimdiden matematik ve edebiyat çalışmaya başladım hocam okul vaktide düzenli çalışmaya devam ederim. Teşekkürler.

Ben kılpayı geçtim ama hiç ders vs çalışmıyordum. Sadece sınava filan çalışıyordum ona rağmen 2. dönem 2 3 zayıfım oldu o da ilk dönem ile dengeldi normal şekilde geçtim. Zor değil aksine basit bence sadece tekrar yapın dersleri dinleyin benim gibi sadece sınava çalışmayın veya bazı derslerde uyumayın 😀

Sağ olasınız hocam öneriniz için. 9.sınıfın ilk dönemi ders oldu bana bir daha aynı hataya kanmam umarım.

Lise artık lise gibi değil ki. Müfredat kırpıla kırpıla Ali ata bak'ın bir tık üzerinde eğitimle mezun oluyorsunuz maalesef. Dolayısıyla güncel müfredat zor geliyorsa zaten daha alttaki temel de boştur. Zor mu kolay mı dan ziyade siz oturup kendiniz iç hesaplaşmanızı yapın :)

Lise artık lise gibi değil ki. Müfredat kırpıla kırpıla Ali ata Bak'ın bir tık üzerinde eğitimle mezun oluyorsunuz maalesef. Dolayısıyla güncel müfredat zor geliyorsa zaten daha alttaki temel de boştur. Zor mu kolay mıdan ziyade siz oturup kendiniz iç hesaplaşmanızı yapın :)

Haklısınız hocam her konuda iyice saçmaladı mevcut hükümet. Benlik sıkıntı yok yinede erken başladım çalışmaya fakat çevremdeki bazı arkadaşlarım zor dediği için buraya da sormak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı