10. sınıfı bitiren birisi ne yapmalı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar merhaba. Okulların kapanmasına az kaldı. Hatta bitti bile denebilir. Bu sene çok kötü notlarım. Bayağı batırdım çok kötü. Ortalamam 70 şu an da. Sınavları hep son güne bıraktım ondan dolayı böyle oldum. Her nerse bende hedeflerim yüksek birisiyim. Çalışsam yapabileceğim şeyler ama çalışmıyorum. Bu sene okul çok sancılı, acılı geçti. Bu yaz biraz dinlenmek, mutlu olmak ve en önemlisi psikojimi düzeltmek istiyorum. Bir yandan da azar azar TYT çalışmalarına, başlamak istiyorum. Sizce bu yaz neyi bitirerim? Sınıftakiler TYT bitireceğim diyor. Çok ders var. Sizce ben ne yapayım? Benim kafamda TYT matematik, TYT biyoloji, TYT edebiyat, TYT paragraf var. Sanırsam AYT biyolojisi TYT dayanıyor.

Hocam, bence bu yaz son kez eğlenebildiğiniz kadar eğlenin, gezin, tozun. 11. sınıfta 11. sınıf konularının yanında yavaştan TYT başlar. 11. sınıfın yazında da TYT’yi bitirirsiniz, sonra 12. sınıfta tüm derslere asılırsınız.

Hocam son kez eğleceğim. Bir yandan çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…