10. sınıfta 10 dersten kalıp 50 ortalamayla sınıftan geçilir mi?

Yanlış bilgi: Belirtilen durum 2023-2024 yılı itibariyle sadece 9. sınıflar için geçerlidir.
Ama 50 ortalama yeterli diye biliyorum.

Kanki o söylediğin eskidendi, artık ne yazık ki istersen ortalaman 75 olsun 5 dersten kalırsan sınıfta kalmış oluyosun. Bence de çok saçma bir sistem ama yapacak bir şey yok ( düzeltme: 4 ders ve üzeri olunca sınıfta kalınıyormuş )

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanki o söylediğin eskidendi.

Pandemi zamanı vardı daha doğrusu o sistem herkes sorumlu geçiyordu kaldığı derse bakılmaksızın tabii şu an belli kesim hala öyle sanıyor sanırım artık beleşe sınıf geçirmiyorlar.

Pandemi zamanı vardı daha doğrusu o sistem herkes sorumlu geçiyordu kaldığı derse bakılmaksızın tabii şu an belli kesim hala öyle sanıyor sanırım artık beleşe sınıf geçirmiyorlar.

Benim arkadaşım geçen 9 dersten kalmasına rağmen geçti.

Son düzenleme:
10. sınıfım 10 dersten kaldım ama ortalamam 50 sınıfı geçer miyim?

Hocam 10 dersten kalmak da büyük bir başarı .Arkadaşlar yanlış söylemiş galiba ama merak etmeyin edebiyattan kalmadığınız sürece ortalamanız 50 üstündeyse sınıfı doğrudan geçiyorsunuz.

Hocam 10 dersten kalmak da büyük bir başarı .arkadaşlar yanlış söylemiş galiba ama merak etmeyin edebiyattan kalmadığınız sürece ortalamanız 50 üstündeyse sınıfı doğrudan geçiyorsunuz.

Edebiyattan herhalde geçerim geçemez isem ne olur hocam.

Edebiyattan herhalde geçerim geçemez isem ne olur hocam.

Eğer edebiyattan kalmadan gecebiliyorsan git sözlü işte edebiyatcidan. Her yerde hocaları kovala sadece edebiyat değil hepsinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…