10. sınıfta 11 gün olan özürsüz devamsızlık veli ile sildirilebilir mi?

Merhaba arkadaşlar, ben 10. sınıfım. Devamsızlığım özürsüz 11 oldu, bunu velimle müdür yardımcısına gidip sildirebilir miyim?

9. sınıfım aynısını bende yaptım 19 gün özürsüz devamsızım vardı annem gitti dilekçe verdi sadece özürlü devamsızlığa yazdılar silme diye bir şey yok dediler fakat arkadaşımın 0 gün devamsızlığı var (babası müdür ile arkadaş :D) ciddiyim bu konuda.

Silme gibi bir durum yok, özürlüye geçirebilirsin. Ayrıca hafta sonu değil hafta içi git, bunların ne yapacağı belli olmaz. "mesai saati dışı" der yapmaz falan. En kötü 9 güne indirin özürsüz devamsızlığı.

Aynen korktuğum şey sınıfta kalma zaten

9. sınıfım aynısını bende yaptım 19 gün özürsüz devamsızım vardı annem gitti dilekçe verdi sadece özürlü devamsızlığa yazdılar silme diye bir şey yok dediler fakat arkadaşımın 0 gün devamsızlığı var (babası müdür ile arkadaş :D) ciddiyim bu konuda.

Bizde şöyle torpilli olacaktık ya

Özürsüz 10 gün, toplam 30 gün devamsızlık hakkınız var. Normalde yönetmeliğe göre devamsızlığın özürlüye aktarılması doğrudur da okul idaresiyle aranız iyiyse size kıyak geçebilir. Devamsızlığınızı ya siler ya da faaliyete aktarır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı