bagerdv2 Femtopat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #11 ekinakpınar dedi: Şök dediğin olay ortaokul için geçerli lisede farklı hocalar asla inisiyatif tanımaz öğrenci için. Genişletmek için tıkla... Geçermiyim sınıftan 3 zayıfım olursa Ben 9.sınfta 3 ders hakkımız var ve sene sonuna kadar en fazla 6 zayıf yapabiliriz diye biliyorum
ekinakpınar dedi: Şök dediğin olay ortaokul için geçerli lisede farklı hocalar asla inisiyatif tanımaz öğrenci için. Genişletmek için tıkla... Geçermiyim sınıftan 3 zayıfım olursa Ben 9.sınfta 3 ders hakkımız var ve sene sonuna kadar en fazla 6 zayıf yapabiliriz diye biliyorum
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.275 Makaleler 1 19 Aralık 2024 #12 bagerdv2 dedi: Geçermiyim sınıftan 3 zayıfım olursa Ben 9.sınfta 3 ders hakkımız var ve sene sonuna kadar en fazla 6 zayıf yapabiliriz diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Geçersiniz
bagerdv2 dedi: Geçermiyim sınıftan 3 zayıfım olursa Ben 9.sınfta 3 ders hakkımız var ve sene sonuna kadar en fazla 6 zayıf yapabiliriz diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Geçersiniz
bagerdv2 Femtopat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #13 Rapinoğlukasva dedi: Geçersiniz Genişletmek için tıkla... Kesin mi
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.275 Makaleler 1 19 Aralık 2024 #14 bagerdv2 dedi: Kesin mi Genişletmek için tıkla... Hocalarınız ile aranız iyi ve dersin düzenini bozmuyorsanız kesin yukarıdaki hocalarımın dediği gibi en kötü öğretmenler kurulu toplantı yapar sizi değerlendirirler ortak karar vererek geçirirler
bagerdv2 dedi: Kesin mi Genişletmek için tıkla... Hocalarınız ile aranız iyi ve dersin düzenini bozmuyorsanız kesin yukarıdaki hocalarımın dediği gibi en kötü öğretmenler kurulu toplantı yapar sizi değerlendirirler ortak karar vererek geçirirler