Evet, yeni kural şu anlık sadece 9. sınıflar için geçerli. Kural kademeli olarak uygulanacak, yani seneye 9. sınıflarla birlikte 10. sınıflar için de geçerli olacak.Bende ortalama olarak geçtim ama 7 dersten kalıyorum 10. sınıf denildiği gibi herkes farklı bir şey diyor bu dersten kalma kuralı 9. sınıf için değil mi?
10.sınıfa gidiyorum, ilk dönem 2 dersten kaldım. 2. dönem 4 dersten kaldım. Sınıfta kalır mıyım?
10.sınıfa gidiyorum, ilk dönem 2 dersten kaldım. 2. dönem 4 dersten kaldım. Sınıfta kalır mıyım?
Hocam dönem bazında değilde genel olarak 1. ve 2.dönem ortalamanızı toplayıp 2'ye bölün (ders).10.sınıfa gidiyorum, ilk dönem 2 dersten kaldım. 2. dönem 4 dersten kaldım. Sınıfta kalır mıyım?
Edebiyat ve bölüm dersinden geçtin mi?
Evet, yeni kural şu anlık sadece 9. sınıflar için geçerli. Kural kademeli olarak uygulanacak, yani seneye 9. sınıflarla birlikte 10. sınıflar için de geçerli olacak.Bende ortalama olarak geçtim ama 7 dersten kalıyorum 10. sınıf denildiği gibi herkes farklı bir şey diyor bu dersten kalma kuralı 9. sınıf için değil mi?
Yıl sonu başarı puanın 50'nin üzerinde olduğu için sınıfı geçiyorsun. Edebiyat ve diğer baraj derslerini de geçtiğin için herhangi bir sorumluluk sınavına da girmezsin.
Evet, yeni kural şu anlık sadece 9. sınıflar için geçerli. Kural kademeli olarak uygulanacak, yani seneye 9. sınıflarla birlikte 10. sınıflar için de geçerli olacak.
Üst sınıflar için yıl sonu başarı puanı 50'nin üzerindeyse kaç dersten kalındığı önemsiz sınıf geçme açısından.
@758819 başka sorun var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.