Çözüldü 10. sınıfta 42.5 kimya ile belge alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fuurrkn

Hectopat
Merhaba ben 10. sınıfa gidiyorum kimya dersinden ilk yazılıdan 39 ikincisinden 16 aldım. Sözlülere de hocam 60 ve 55 girmiş dersin ortalaması 42.5 olduğu için kalıyorum fakat ChatGPT bana genel ortalaman eğer 70 üzeri ise direk belge verildiğini söyledi. Eğer bu doğruysa ortalamam 75 teşekkür belgesi alıyorum fakat internette bazı yerlerde bir dersten kalınca belge alınmadığı yazıyor sizce ben belge alıyor muyum?

Merhaba ben 10. sınıfa gidiyorum kimya dersinden ilk yazılıdan 39 ikincisinden 16 aldım. Sözlülere de hocam 60 ve 55 girmiş dersin ortalaması 42.5 olduğu için kalıyorum fakat ChatGPT bana genel ortalaman eğer 70 üzeri ise direk belge verildiğini söyledi. Eğer bu doğruysa ortalamam 75 teşekkür belgesi alıyorum fakat internette bazı yerlerde bir dersten kalınca belge alınmadığı yazıyor sizce ben belge alıyor muyum?

Hayır alamıyorsun tüm derslerden geçmen gerek.

Öğretmeninle eğer anlaşabiliyorsan konuş belki sözüne güvenerek geçirir.

Konuştum veremem dedi en az 30 puan gerekir dedi haksızlık olur dedi bunu da hiçbir şey anlatmayıp sınavda bundan bundan sorumlusunuz çalışın diyen hoca söylüyor hakka girmeyen hoca bu mu oluyor şimdi söyleyin.

Belge çok da önemli bir şey değil.

Biliyorum zaten ailem takıntılı biraz yoksa belge almak çok da umurumda değil benim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı