Kahramandost Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Evet arkadaşlar 10. sınıfım, 6 dersten kalıyorum ortalamadan geçiyorum, fakat geçen sene sorumluluğu veremedim. Geçer miyim?
Evet arkadaşlar 10. sınıfım, 6 dersten kalıyorum ortalamadan geçiyorum, fakat geçen sene sorumluluğu veremedim. Geçer miyim?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #2 Geçersin, sorumluluğu vermediğin sürece mezun olamazsın ama sınıfı geçersin.
7 732017 Decipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.184 Çözümler 7 6 Haziran 2024 #3 Kahramandost dedi: Evet arkadaşlar 10. sınıfım, 6 dersten kalıyorum ortalamadan geçiyorum, fakat geçen sene sorumluluğu veremedim. Geçer miyim? Genişletmek için tıkla... 6 dersten kalınca kalıyorsun diye biliyorum. Yanlışsa beni mazur görün.
Kahramandost dedi: Evet arkadaşlar 10. sınıfım, 6 dersten kalıyorum ortalamadan geçiyorum, fakat geçen sene sorumluluğu veremedim. Geçer miyim? Genişletmek için tıkla... 6 dersten kalınca kalıyorsun diye biliyorum. Yanlışsa beni mazur görün.
Kahramandost Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #4 732017 dedi: 6 dersten kalınca kalıyorsun diye biliyorum. Yanlışsa beni mazur görün. Genişletmek için tıkla... Hocam MEB'in kaynaklarına baktım altı dersten fazlaysa yani 7 ders olmuyor mu?
732017 dedi: 6 dersten kalınca kalıyorsun diye biliyorum. Yanlışsa beni mazur görün. Genişletmek için tıkla... Hocam MEB'in kaynaklarına baktım altı dersten fazlaysa yani 7 ders olmuyor mu?
7 732017 Decipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.184 Çözümler 7 6 Haziran 2024 #5 Kahramandost dedi: Hocam MEB'in kaynaklarına baktım altı dersten fazlaysa yani 7 ders olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçen sene ile toplamda 6'dan fazla ama? Geçen sene de birlikte sayılıyor diye biliyorum. Yanlış bilgi de vermek istemiyorum biraz araştır.
Kahramandost dedi: Hocam MEB'in kaynaklarına baktım altı dersten fazlaysa yani 7 ders olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçen sene ile toplamda 6'dan fazla ama? Geçen sene de birlikte sayılıyor diye biliyorum. Yanlış bilgi de vermek istemiyorum biraz araştır.
KabusNaber Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 174 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri i7-12700H İntel iris xe graphics 16gb ram (tekslot) Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #6 Kahramandost dedi: Evet arkadaşlar 10. sınıfım, 6 dersten kalıyorum ortalamadan geçiyorum, fakat geçen sene sorumluluğu veremedim. Geçer miyim? Genişletmek için tıkla... Hocalar bir iyilik yapsa geçersin
Kahramandost dedi: Evet arkadaşlar 10. sınıfım, 6 dersten kalıyorum ortalamadan geçiyorum, fakat geçen sene sorumluluğu veremedim. Geçer miyim? Genişletmek için tıkla... Hocalar bir iyilik yapsa geçersin