schnitt Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 422 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #11 Yani 9.sınıf sınav sistemi gibi olsa anlıyıcam ama 10.sınıf 8 ders Not: Bence okuma isteğiniz çok yoksa meslek lisesi gibi yerlerde meslek öğrenin
Yani 9.sınıf sınav sistemi gibi olsa anlıyıcam ama 10.sınıf 8 ders Not: Bence okuma isteğiniz çok yoksa meslek lisesi gibi yerlerde meslek öğrenin
R rappapatt Picopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Haziran 2024 #12 yusuf musab ağgürbüz dedi: Sınıfta kalıp kalmamayı neden bu kadar önemsiyorsunuz sonuçta pek hevesiniz yok gibi. Genişletmek için tıkla... Benimle alakali degil ya hocalar zor soruyor sınavları tek ben değil sınıfın cogu kalıyor zaten, 11e geçeyim rahatlayacagim. (Gecebilirsem)
yusuf musab ağgürbüz dedi: Sınıfta kalıp kalmamayı neden bu kadar önemsiyorsunuz sonuçta pek hevesiniz yok gibi. Genişletmek için tıkla... Benimle alakali degil ya hocalar zor soruyor sınavları tek ben değil sınıfın cogu kalıyor zaten, 11e geçeyim rahatlayacagim. (Gecebilirsem)
burakkarza Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #13 rappapatt dedi: Arkadaşlar 10. sinifim. 1. donem 8 dersten kaldım ama ortalamam 55. 2. donemde 7-8 dersten kalir gibiyim ama ortalamam yuksek. Yani iki donemin ortalamasi 50 ustu ama 8 dersten kaldim. Gecer miyim? Genişletmek için tıkla... geçersin kardeşim. baraj dersler hariç diğer dersler ybp 50 üzeri oldumu başarılı sayılıyor.
rappapatt dedi: Arkadaşlar 10. sinifim. 1. donem 8 dersten kaldım ama ortalamam 55. 2. donemde 7-8 dersten kalir gibiyim ama ortalamam yuksek. Yani iki donemin ortalamasi 50 ustu ama 8 dersten kaldim. Gecer miyim? Genişletmek için tıkla... geçersin kardeşim. baraj dersler hariç diğer dersler ybp 50 üzeri oldumu başarılı sayılıyor.