Medusa1423 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 8 Temmuz 2024 #11 Eirene.00 dedi: Emin misiniz? Çünkü ben bu yıl sınıfta kaldım ve halk eğittim merkezi, mebimme sorduğumda geçebileceğimi söylediler. Genişletmek için tıkla... Ben tokatta yaşıyorum buranın halk eğitim merkezine gittiğimde 3 sene kalman lazım dediler doğrusu ne la bunun.
Eirene.00 dedi: Emin misiniz? Çünkü ben bu yıl sınıfta kaldım ve halk eğittim merkezi, mebimme sorduğumda geçebileceğimi söylediler. Genişletmek için tıkla... Ben tokatta yaşıyorum buranın halk eğitim merkezine gittiğimde 3 sene kalman lazım dediler doğrusu ne la bunun.
Eirene.00 Femtopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 59 Çözümler 2 8 Temmuz 2024 #12 Medusa1423 dedi: Ben tokatta yaşıyorum buranın halk eğitim merkezine gittiğimde 3 sene kalman lazım dediler doğrusu ne la bunun. Genişletmek için tıkla... Bence 3 kere kalma çok saçma.
Medusa1423 dedi: Ben tokatta yaşıyorum buranın halk eğitim merkezine gittiğimde 3 sene kalman lazım dediler doğrusu ne la bunun. Genişletmek için tıkla... Bence 3 kere kalma çok saçma.