10. sınıfta açık öğretime geçilir mi?

Senin yerinde olsam babamın işini devralmayı hep 2. plana atarım çünkü sen holding sahibi de olsan alacağın kızın babası sana soracak hangi üniversiteyi okudun diye en azından 4 senelik bir üniversiteye git ondan sonra devral.

Sizi anlayabiliyorum bizim hocalar eğitim tarafında iyi de bazen okulun memuru (tam ne olduğunu bilmiyorum) kontrol yapıyor telefonlar için falan sanki hapisteyiz cidden anlamıyorum. Ayrıca okuldakiler de ayrı bir ergenlikte gibi sanırım geçeceğim ama zor kısım ailemle konuşmak babam sıkıntı etmez diye düşünüyorum ama annem kendi okumadığı için okumayı çok zevkli görüyor.

Hocam hangi holding sahibine okuduğu üniversite sorulmuş ki? Daha ülkenin başkanının diploması gerçek mi onu bile bilmiyoruz (şaka!)

Benim tanıdığım abime sordular kendiside sizin gibi babasının işinin başına geçti kıza vermediler karşı komşumuz galerici onun kızını vermediler vs. vs. Bence okuyun 4 yıllık ne kaybedeceksiniz en kötü %0 bursla okursunuz.

Hocam sanırım vazgeçtim gibi ama 11 yada 12.sınıfta tekrar düşüneceğim. Bir de insanları okuluna göre yargılayan bir ailenin kızıyla evleneceksem hiç evlenmeyeyim daha iyi .

Açık öğretim'e geçip ne işle meşgul olacaksın o önemli. Bu sorunun cevabına göre mantıklı ya da mantıksız diye fikir beyan edebiliriz.

Hocam ben açığa gçetim geçen hafta sorumlu dersim yoktu şu an tüm derslere sorumlu diyor e-Okul da 10. sınıfım.

Ben olsaydım geçmezdim. Zaten 10. sınıf bitti sayılır en azından 11. sınıfı da oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…