B Batuhan_39 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Merhaba ben 10. sınıfım elektrik elektronik alanındayım, bizim 2 dalımız var biri haberleşme biri endüstriyel bakım onarım. Ben şimdi endüstriyel bakım onarım dalından haberleşmeye geçsem bir şey olur mu?
Merhaba ben 10. sınıfım elektrik elektronik alanındayım, bizim 2 dalımız var biri haberleşme biri endüstriyel bakım onarım. Ben şimdi endüstriyel bakım onarım dalından haberleşmeye geçsem bir şey olur mu?
Tory Schistad Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #2 Herhangi birşey olmaz. Fakat farklı konular değişik olduğu için zorlanabilirsin.
B Batuhan_39 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #3 Tory Schistad dedi: Herhangi birşey olmaz. Fakat farklı konular değişik olduğu için zorlanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım eğer şimdi gidersen 1. sınavlara tekrar gireceksin falan dedilerde doğrumu
Tory Schistad dedi: Herhangi birşey olmaz. Fakat farklı konular değişik olduğu için zorlanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım eğer şimdi gidersen 1. sınavlara tekrar gireceksin falan dedilerde doğrumu
Tory Schistad Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #4 Batuhan_39 dedi: Arkadaşlarım eğer şimdi gidersen 1. sınavlara tekrar gireceksin falan dedilerde doğrumu Genişletmek için tıkla... Buna herhangi bilgiye sahip değilim fakat sınavlar benim bildiğim kadarıyla olmaz.
Batuhan_39 dedi: Arkadaşlarım eğer şimdi gidersen 1. sınavlara tekrar gireceksin falan dedilerde doğrumu Genişletmek için tıkla... Buna herhangi bilgiye sahip değilim fakat sınavlar benim bildiğim kadarıyla olmaz.
B Batuhan_39 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #5 Tory Schistad dedi: Buna herhangi bilgiye sahip değilim fakat sınavlar benim bildiğim kadarıyla olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim iyi akşamlar
Tory Schistad dedi: Buna herhangi bilgiye sahip değilim fakat sınavlar benim bildiğim kadarıyla olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim iyi akşamlar