turan000 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 Merhaba. 10. sınıf öğrencisiyim şu anda Anadolu'dan mesleğe geçmek istiyorum. Bazıları geçemezsin diyor. Geçebiliyor muyum?
Merhaba. 10. sınıf öğrencisiyim şu anda Anadolu'dan mesleğe geçmek istiyorum. Bazıları geçemezsin diyor. Geçebiliyor muyum?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.330 Makaleler 3 Çözümler 84 21 Mart 2024 #2 turan000 dedi: Merhaba. 10. sınıf öğrencisiyim şu anda Anadolu'dan mesleğe geçmek istiyorum. Bazıları geçemezsin diyor. Geçebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kim demiş geçemezsin diye?
turan000 dedi: Merhaba. 10. sınıf öğrencisiyim şu anda Anadolu'dan mesleğe geçmek istiyorum. Bazıları geçemezsin diyor. Geçebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kim demiş geçemezsin diye?
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #3 Geçmek istediğin meslek lisesinin idarecileri ile konuş, kontenjan varsa geçersin.
turan000 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #4 Maxtoric dedi: Kim demiş geçemezsin diye? Genişletmek için tıkla... İlk dönem geçiliyor dediler de. Şimdi 2. dönemin 1. sınavları bitince geçmeyi düşünüyorum geçebilirim değil mi? Reend dedi: Geçmek istediğin meslek lisesinin idarecileri ile konuş, kontenjan varsa geçersin. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol.
Maxtoric dedi: Kim demiş geçemezsin diye? Genişletmek için tıkla... İlk dönem geçiliyor dediler de. Şimdi 2. dönemin 1. sınavları bitince geçmeyi düşünüyorum geçebilirim değil mi? Reend dedi: Geçmek istediğin meslek lisesinin idarecileri ile konuş, kontenjan varsa geçersin. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #5 turan000 dedi: İlk dönem geçiliyor dediler de. Şimdi 2. dönemin 1. sınavları bitince geçmeyi düşünüyorum geçebilirim değil mi? Tamam sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geçebilirsin evet.
turan000 dedi: İlk dönem geçiliyor dediler de. Şimdi 2. dönemin 1. sınavları bitince geçmeyi düşünüyorum geçebilirim değil mi? Tamam sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geçebilirsin evet.
B BURUH THE GREAT Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 671 Çözümler 6 Yer Antalya 21 Mart 2024 #6 turan000 dedi: İlk dönem geçiliyor dediler de. Şimdi 2. dönemin 1. sınavları bitince geçmeyi düşünüyorum geçebilirim değil mi? Tamam sağ ol. Genişletmek için tıkla... Hocam geçersin ama nakil normalde haftada bir olurken belirli bir zamandan sonra ayda bir olmaya başlıyor. Deneyeceksen bugün yarın dene, ay sonuna kalırsa bir sonraki ayı beklemek zorunda kalabilirsin.
turan000 dedi: İlk dönem geçiliyor dediler de. Şimdi 2. dönemin 1. sınavları bitince geçmeyi düşünüyorum geçebilirim değil mi? Tamam sağ ol. Genişletmek için tıkla... Hocam geçersin ama nakil normalde haftada bir olurken belirli bir zamandan sonra ayda bir olmaya başlıyor. Deneyeceksen bugün yarın dene, ay sonuna kalırsa bir sonraki ayı beklemek zorunda kalabilirsin.