10. sınıfta bilgisayar alınır mı?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben şu an 10.sınıftayım. Yazın Temmuz'da belediyenin 11. sınıf kursu başlıyor. Aslında benim toplama isteğim vardı ama benden bir tık daha iyi olan arkadaşım yazın TYT'yi tekrar edeceğim gibi şeyler deyince benim kafam karıştı. Eger bilgisayar alırsam sadece yazın bakacağım ve dönem başlayınca ailem dükkanımıza bırakacak PC'yi. Sizce PC toplamalı mıyım? 9 ve 10. sınıfım yok gibi bir şey gerçekten kafam karıştı. Şimdi al en azından yatırım olur diyen arkadaşlar olabilir bu konuda sıkıntı yok para konusunda öbür senelerde sıkıntı olmaz. Görüşleriniz, önerileriniz benim için çok önemli.

Parça parça toplayacaksan şimdiden piyasa araştırmasına başla her gün daha pahalı hale geliyorlar ne olsa.

Alınabilir. Şimdiden yavaş yavaş parça toplamaya başlayabilirsiniz. Fiyatlar artabilir çünkü.

Alınabilir. Şimdiden yavaş yavaş parça toplamaya başlayabilirsiniz. Fiyatlar artabilir çünkü.
Hocam fiyat konusunda sıkıntı yok eğer yks:ye girmişseniz veya girecekseniz bana ders konusunda ne önerirsiniz.

Matematik, edebiyat ve Türkçe derslerine özen göster, hepsini anlamak için bolca soru çözmek gerekiyor.
Hocam sözel kısmında pek bir sıkıntım yok zaten fen lisesinde okuyorum sayısalcıyım ama işte bunlardan soru çözüp tekrar etme zahmetine girmediğim için unutuyorum.

İfadeler: T21
Hocam sözel kısmında pek bir sıkıntım yok zaten fen lisesinde okuyorum sayısalcıyım ama işte bunlardan soru çözüp tekrar etme zahmetine girmediğim için unutuyorum.
Sözel kolay iş, özet çıkarıp soru çözerek tekrar etmelisin.
Matematik ise son kale, TYT yapamazsan AYT hiç yapamazsın; temel önemli diyeyim kısaca.

Sözel kolay iş, özet çıkarıp soru çözerek tekrar etmelisin.
Matematik ise son kale, TYT yapamazsan AYT hiç yapamazsın; temel önemli diyeyim kısaca.

Siz ne önerirsiniz peki hocam? Açıkçası kendimi disipline edemiyorum yazın da en azından TYT matematik çalışacağıma pek güvenmiyorum. Sizce toplamalı mıyım?

İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…