roodscl Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #1 Merhaba dostlar, öncelikle nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Ben bir 10. sınıf öğrencisiyim. İlk sınavlarım düşük geldi. 2. sınavlarda yükseltmem lazım. Matematik bilgim 0. Bana ders programı hazirlamama yardım edebilecek var mi?
Merhaba dostlar, öncelikle nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Ben bir 10. sınıf öğrencisiyim. İlk sınavlarım düşük geldi. 2. sınavlarda yükseltmem lazım. Matematik bilgim 0. Bana ders programı hazirlamama yardım edebilecek var mi?
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #2 Okuldan geldiğinde o gün işlediğiniz dersleri tekrar et, soru çöz.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #3 İlla ki ders programınız olmasına gerek yok. Dersleri düzenli tekrar edersiniz, sorun çözülür. Eve geldiğinizde o gün işlenen dersleri tekrar edersiniz, hafta sonu da eksik olduğunuz yerlere çalışırsınız.
İlla ki ders programınız olmasına gerek yok. Dersleri düzenli tekrar edersiniz, sorun çözülür. Eve geldiğinizde o gün işlenen dersleri tekrar edersiniz, hafta sonu da eksik olduğunuz yerlere çalışırsınız.