İlk dönem matematik hariç tüm derslerde okulda birincilik sağlamış ve ortalama yıl sonu puanı 90 küsur olan birisiydim, buraya kadar problem yok. İkinci dönem ise yine başarılı 1. sınavlara girmiş başarılı çıkmıştım fakat 3 senedir muzdarip olduğum o duygu 2. sınavlar yaklaşırken, okulun kapanmasına son 2 ay kala yine geldi. Neydi o duygu? Kısaca özetlemek gerekirse bir anda gelen okula gitmek istememeydi. Kalacağını biliyorsun, gitmek istiyorsun fakat sürekli kaçıyorsun sanki bir şey seni ensenden ensenden tutup çekiyor. Öyle böyle derken sınıfta kaldım ve artık okullar tekrar açıldı. Asıl problemim ise sabah okula sıkıntı, göğüs daralmasıyla gidip, sıkıntıyla vakit geçirip akşam sıkıntı ve düşüncelerle yatmak çünkü okul birincisiyken okulda kalıyorsun 1 sene kaybediyorsun (okula 2 sene geç yazdırıldım) matematik temelim zaten yok bir yandan düşünüyorum açığa geçebilir miyim? Geçmeli miyim? Diye. Nasıl devam edeceğim nasıl tekrar o çalışma motivasyonunu kazanacağım bilmiyorum, artık pes etme noktasındayım.