P PhoTReus Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 145 9 Eylül 2023 #1 10. sınıfa geçtim ve e-Devlet'ten şubemin değiştiği gözüküyor ama birileri de diyor ki o yanlış. Hangisi doğru?
10. sınıfa geçtim ve e-Devlet'ten şubemin değiştiği gözüküyor ama birileri de diyor ki o yanlış. Hangisi doğru?
musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 451 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #2 E okuldan bakın o doğrudur. Artı 0 Eksi
serdar k. Megapat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 277 9 Eylül 2023 #3 Hocam 2 gün sonra öğrenirsiniz dert etmeyin. Yeni insanlar tanımak iyidir. Artı 0 Eksi
uNyttt Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #4 PhoTReus dedi: 10. sınıfa geçtim ve e-Devlet'ten şubemin değiştiği gözüküyor ama birileri de diyor ki o yanlış. Hangisi doğru? Genişletmek için tıkla... Okul idarecilerine ulaş. Sınıf değişikliği olup olmadığını oradan öğrenebilirsin. Fakat e-Devlet'in yanlış olma durumu çok düşük. Artı 0 Eksi
PhoTReus dedi: 10. sınıfa geçtim ve e-Devlet'ten şubemin değiştiği gözüküyor ama birileri de diyor ki o yanlış. Hangisi doğru? Genişletmek için tıkla... Okul idarecilerine ulaş. Sınıf değişikliği olup olmadığını oradan öğrenebilirsin. Fakat e-Devlet'in yanlış olma durumu çok düşük.