10. sınıfta Eyüp b kitabı ile AYT öğrenilir mi?

Treiit4855

Femtopat
Daha fazla  
10. sınıfım matematiğe biraz ilgiliyim ve AYT çalışmaya karar verdim. Bu AYT konularını görmedim Eyüp B'nin temel düzeye hitap ettiğini söylüyorlar. Sizce Eyüp B hiçbir şey bilmeyene öğretiyor mu yoksa bir şeyler bilmek şartıyla birilerini daha üste mi taşıyor?

Bıyıklı Matematik kanalından takip edebilirsin.

Sınıf düzeyin gereği AYT'den önce bir TYT Matematik playlistini, 345 seviyesinde bir TYT Matematik soru bankasını temizlesen çok iyi olur. Geometride üçgenlerle de bol bol içli dışlı ol. 10 Sınıf için şu playlist-soru bankası-üçgenler işini yapsan karşılığını tahmin edemeyeceğin kadar alırsın bence.

Şu an için AYT'lik bir durumun yok. Onu 11'e geçince düşün.

Eyüp hoca için temel düzey diyen elemana kaçlık dikmiş sormak lazım.

Eyüp hoca için temel düzey diyen elemana kaçlık dikmiş sormak lazım.
Bir mezun öğrenci olarak katılıyorum. İlk senemde Eyüp Hoca'dan pek de anlamıyordum açıkçası. Anlayan arkadaşlarım derece yaptı. Özellikle konu AYT ve bu sene başlattığı geometri playlisti olunca kendisi uçmuş durumda. Gerçekten sıfırsa anlayamaz gibi öğrenci ama temeliniz varsa veya mezun öğrenci olmanız söz konusuysa işte o zaman Eyüp Hoca bulunmaz bir nimet oluyor resmen. Kendisinin bana kattığı şeyleri anlatamam herhalde.

Matematiğe ilgiliyseniz AYT çalışmak yerine Khan Academy veya MIT OpenCourseWare gibi platformlardan cebir ya da kalkülüs derslerini izleyebilirsiniz. Matematik anlayışınızı da geliştirir üniversitede göreceklerinize de daha yakın olur. Ayrıca bence AYT matematik müfredatı biraz sıkıcı özellikle türev ve integral çok yüzeysel.

Kesinlikle. Bende bir mezun öğrenci olarak temelim çok sağlam olduğu için her konu bitişimde mutlaka Eyüp hocanın bütün soru çözüm videolarını temizliyorum. Muazzam bir bakış açısı. Özellikle AYT için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…