10. sınıfta kaç dersten kalınırsa sınıfta kalınır?

By Ghost

Hectopat
Yer
TR
10. sınıf öğrencisiyim kaç dersten kalırsam sınıf tekrarı yaparım. Yeni müfredata göre yorum yaparsanız çok sevinirim hocalarım. Malum 2. sınavlar başlıyor şu an 2 dersten kalmış bulunmaktayım ve bu sorudan gelen yanıtları çok merak ediyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim 3 lakin sene ortalaman 50'nin aşağısında kalırsan gene kalırsın.
Not: Edebiyat en kritik olan kalırsın bittin.

10. sınıf öğrencisiyim kaç dersten kalırsam sınıf tekrarı yaparım. Yeni müfredata göre yorum yaparsanız çok sevinirim hocalarım. Malum 2. sınavlar başlıyor şu an 2 dersten kalmış bulunmaktayım ve bu sorudan gelen yanıtları çok merak ediyorum teşekkürler.

Edebiyat 90 ortalamam 50 den düşük değil hocam fakat ders sayısı fazla bizde meslek lisesi çok fazla ders var 3 dersten kalınıyorsa işim zor.
bende meslek lisesiyim hocam 11.sınıf. evet biraz zor lakin isteyince olur olmadı 2.dönem ciddi bir çalışma ile olmayacak iş değildir.

Hiç bir dersten kalmazsan direkt geçersin. 1-2-3 Dersten kalırsan sorunlu geçersin ve mezun olmak için o sınavlara tekrar tekrar geçersin (sınıf atlarsın fakat o sınavlardan geçene kadar diploma alamazsın) 4 ve üstü dersten kalırsan sınıfta kalırsın. Dersten kalıp kalmadığını 1 ve 2. dönemin ortalaması belirler.

Hiç bir dersten kalmazsan direkt geçersin. 1-2-3 Dersten kalırsan sorunlu geçersin ve mezun olmak için o sınavlara tekrar tekrar geçersin (sınıf atlarsın fakat o sınavlardan geçene kadar diploma alamazsın) 4 ve üstü dersten kalırsan sınıfta kalırsın. Dersten kalıp kalmadığını 1 ve 2. dönemin ortalaması belirler.
Eyw hocam bilgilendirme için şuan tek iki dersten kalıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı