amir77 Hectopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 1.023 Çözümler 1 Yer 🇷🇺 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #11 berk4ycbn dedi: 9. sınıftan 2 dersten kaldım. (matematik, fizik) şimdi 10. sınıfta kaç dersten kalma hakkım var? Genişletmek için tıkla... Hocam ortalaman 50 üstündeyse ve edebiyattan geçiyorsan sınıfı geçiyorsun.
berk4ycbn dedi: 9. sınıftan 2 dersten kaldım. (matematik, fizik) şimdi 10. sınıfta kaç dersten kalma hakkım var? Genişletmek için tıkla... Hocam ortalaman 50 üstündeyse ve edebiyattan geçiyorsan sınıfı geçiyorsun.
emirgulx7 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Yer Afyonkarahisar-Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2023 #12 432777 dedi: 4 dersten kalıp direkt kalma olayı sadece 9. sınıflar için geçerli. 10-11-12. sınıflar eski sistemden devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Benim sayfamdada bu konu ile ilgili bir konu var ona da yardımcı olabilir misiniz? emirgulx7 dedi: Benim sayfamdada bu konu ile ilgili bir konu var ona da yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayrıyeten hatırlatayım 9.sınıfta ortalamam 74 idi sadece matematikten kalmıştım 9'u 1 zayıf ile geçtim yani.
432777 dedi: 4 dersten kalıp direkt kalma olayı sadece 9. sınıflar için geçerli. 10-11-12. sınıflar eski sistemden devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Benim sayfamdada bu konu ile ilgili bir konu var ona da yardımcı olabilir misiniz? emirgulx7 dedi: Benim sayfamdada bu konu ile ilgili bir konu var ona da yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayrıyeten hatırlatayım 9.sınıfta ortalamam 74 idi sadece matematikten kalmıştım 9'u 1 zayıf ile geçtim yani.