10. sınıfta kalınır mı?

YavuzKus

Picopat
Daha fazla  
10.sınıfım ilk dönem ortalamam 42. ikinci dönem 40. ama ikinci notlar ve performanslar girilmedi 2. sınavlara çalıştım yüksek bekledigim 5 sınav var. Sizce geçer miyim ya da ne yapmam lazım?

10.sınıfım ilk dönem ortalamam 42. ikinci dönem 40. ama ikinci notlar ve performanslar girilmedi 2. sınavlara çalıştım yüksek bekledigim 5 sınav var. Sizce geçer miyim ya da ne yapmam lazım?

Sınavlarınız yüksek gelirse geçersin ama hocaların seni seviyorsa sınıfta bırakmazlar. Sözlüye performansa 100 verir geçirirler.

Girilecek notlar ile ortalamanın kaç olacağını biz de bilemeyiz dediğin gibi iyi gelirse geçersin.

Şu an kalıyor gözüküyorsun ortalamanı 40tan 58'e çıkarman gerekiyor bu da biraz zor ama sessiz isen hocalara bir zararın yoksa geçirirler gibi.

İki dönemin toplam not ortalamasının toplamı 100 olması gerekiyor. 10. sınıflarda eski müfredat uygulandığından 7 ders sınırı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…