10. sınıfta kalma nasıl oluyor?

ÖmerYL

Hectopat
Herkese selamlar dostlar, 10. sınıf öğrencisiyim, 17 yaşındayım, bir sene geç, bir senede sınıfta kalmıştım. Bu sene biliyorsunuz, COVID 19 sebebiyle uzaktan eğitim gördük.
Sınavları da okulda olduk, meslek lisesinde grafik bölümünde okuyorum. Ortalamam 73, bölüm derslerini ve edebiyat dersini yüksek not ile geçtim fakat din dersinden 48 ile bıraktı hoca ve geçirmiyor. Matematikten de kaldım, şimdi sadece matematik ve din dersinden kaldım, ben 1. dönem için herhangi bir sınava girecek miyim yoksa sınıfı geçmiş mi oluyorum? Cevaplarsanız sevinirim, iyi günler dilerim.

Yanlış bilmiyorsam eğer 3 dersten veya edebiyattan kalmadığınız sürece geçiyorsunuz herhangi bir sınava tabii tutulmadan. Eğer din ve matematikten kalırsanız geçersiniz ancak 3. ders eklenirse eğer kalma ihtimaliniz çok yüksek olur.

Gerçekten öyleyse doğrudur çünkü şu an 2 dersten kaldım ve ortalamam 59 asıl korkum 3. dersten kalmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…