FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 10. sınıfım hâlâ matematiğe çalışmakta güçlük çekiyorum. Konuyu anlamak kolay ama bunu sorularda uygulayamıyorum. Çözüm öneriniz var mı?
10. sınıfım hâlâ matematiğe çalışmakta güçlük çekiyorum. Konuyu anlamak kolay ama bunu sorularda uygulayamıyorum. Çözüm öneriniz var mı?
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 21 Mart 2024 #2 FallandMma dedi: 10. sınıfım hâlâ matematiğe çalışmakta güçlük çekiyorum. Konuyu anlamak kolay ama bunu sorularda uygulayamıyorum. Çözüm öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Karekök yayınlarını alın. Kolaydan zora doğru gidiyor öğretir soruları size. Sorularda uygulama gösterecek kitap arıyorsanız çap alın.
FallandMma dedi: 10. sınıfım hâlâ matematiğe çalışmakta güçlük çekiyorum. Konuyu anlamak kolay ama bunu sorularda uygulayamıyorum. Çözüm öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Karekök yayınlarını alın. Kolaydan zora doğru gidiyor öğretir soruları size. Sorularda uygulama gösterecek kitap arıyorsanız çap alın.
Hhqqqwz Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #3 FallandMma dedi: 10. sınıfım hâlâ matematiğe çalışmakta güçlük çekiyorum. Konuyu anlamak kolay ama bunu sorularda uygulayamıyorum. Çözüm öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım soru çözme kabiliyetin fazla yok gibi, bol bol soru çözerek alışabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2024
FallandMma dedi: 10. sınıfım hâlâ matematiğe çalışmakta güçlük çekiyorum. Konuyu anlamak kolay ama bunu sorularda uygulayamıyorum. Çözüm öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım soru çözme kabiliyetin fazla yok gibi, bol bol soru çözerek alışabilirsin.
AquariusSs Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #4 FallandMma dedi: 10. sınıfım hâlâ matematiğe çalışmakta güçlük çekiyorum. Konuyu anlamak kolay ama bunu sorularda uygulayamıyorum. Çözüm öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... 0'dan matematik kitapları alın önerilen yayınlardan muhtemelen sizin temelinizde sıkıntı var çünkü matematik bir konuyu geçmeden diğerine geçemediğiniz bir dersdir. Başta biraz sıkıcı olabilir ama öyle olsa bile eğlenceli hale gelir emin olun.
FallandMma dedi: 10. sınıfım hâlâ matematiğe çalışmakta güçlük çekiyorum. Konuyu anlamak kolay ama bunu sorularda uygulayamıyorum. Çözüm öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... 0'dan matematik kitapları alın önerilen yayınlardan muhtemelen sizin temelinizde sıkıntı var çünkü matematik bir konuyu geçmeden diğerine geçemediğiniz bir dersdir. Başta biraz sıkıcı olabilir ama öyle olsa bile eğlenceli hale gelir emin olun.
Nightmare12 Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #5 İlk hocandan veya kendin kolay bir kitap bul onu çöz sonra ortalama bir kitaba geç bir anda zor çözmeye kalkışırsan olmaz.
İlk hocandan veya kendin kolay bir kitap bul onu çöz sonra ortalama bir kitaba geç bir anda zor çözmeye kalkışırsan olmaz.
FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #6 Hhqqqwz dedi: Sanırım soru çözme kabiliyetin fazla yok gibi, bol bol soru çözerek alışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aslında denemelerde fen derslerini neredeyse hepsini kolay ve zorlanmadan fulleyebiliyorum sadece matematikte çuvallıyorum.
Hhqqqwz dedi: Sanırım soru çözme kabiliyetin fazla yok gibi, bol bol soru çözerek alışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aslında denemelerde fen derslerini neredeyse hepsini kolay ve zorlanmadan fulleyebiliyorum sadece matematikte çuvallıyorum.