Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 24 Ekim 2021 #11 8 ya da 9 fazla yormamaya çalışmıştım kendimi.
xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #12 Shura_Sama019 dedi: Çukurova üniversitesi tıp seçmiştim hocam. Genişletmek için tıkla... Gerçekten gurur duydum. Başarılarınız devamını dilerim hocam.
Shura_Sama019 dedi: Çukurova üniversitesi tıp seçmiştim hocam. Genişletmek için tıkla... Gerçekten gurur duydum. Başarılarınız devamını dilerim hocam.
Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 24 Ekim 2021 #13 xagee dedi: Gerçekten gurur duydum. Başarılarınız devamını dilerim hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. xagee dedi: Gerçekten gurur duydum. Başarılarınız devamını dilerim hocam. Genişletmek için tıkla... Umarım siz de çok iyi bir sonuç alırsınız hedefiniz nedir acaba?
xagee dedi: Gerçekten gurur duydum. Başarılarınız devamını dilerim hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. xagee dedi: Gerçekten gurur duydum. Başarılarınız devamını dilerim hocam. Genişletmek için tıkla... Umarım siz de çok iyi bir sonuç alırsınız hedefiniz nedir acaba?
xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #14 Shura_Sama019 dedi: Teşekkürler. Umarım siz de çok iyi bir sonuç alırsınız hedefiniz nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Şu an hedefim sadece matematiği halledip sayısal seçmek hocam. Ondan sonrasında pilotaj çocukluk hayalim.
Shura_Sama019 dedi: Teşekkürler. Umarım siz de çok iyi bir sonuç alırsınız hedefiniz nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Şu an hedefim sadece matematiği halledip sayısal seçmek hocam. Ondan sonrasında pilotaj çocukluk hayalim.
Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 24 Ekim 2021 #15 xagee dedi: Şu an hedefim sadece matematiği halledip sayısal seçmek hocam. Ondan sonrasında pilotajlık çocukluk hayalim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kendinizi yormayın hedefinize ulaşabilirsiniz çok rahat bir şekilde.
xagee dedi: Şu an hedefim sadece matematiği halledip sayısal seçmek hocam. Ondan sonrasında pilotajlık çocukluk hayalim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kendinizi yormayın hedefinize ulaşabilirsiniz çok rahat bir şekilde.
xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #16 Shura_Sama019 dedi: Dediğim gibi kendinizi yormayın hedefinize ulaşabilirsiniz çok rahat bir şekilde. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam, söylediklerinizi kesinlikle dikkate alacağım
Shura_Sama019 dedi: Dediğim gibi kendinizi yormayın hedefinize ulaşabilirsiniz çok rahat bir şekilde. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam, söylediklerinizi kesinlikle dikkate alacağım