Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2022 #11 GustavoFring62 dedi: Meslek lisesindeysen matematiği napacaksın? Boş ver geç. Genişletmek için tıkla... Hocam 50 altı alıyorum belge alamayacağım
GustavoFring62 dedi: Meslek lisesindeysen matematiği napacaksın? Boş ver geç. Genişletmek için tıkla... Hocam 50 altı alıyorum belge alamayacağım
GustavoFring62 Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 317 Çözümler 1 15 Mart 2022 #12 Bilgici1 dedi: Hocam 50 altı alıyorum belge alamayacağım Genişletmek için tıkla... Olum ne belgesinden bahsediyorsun sınıfta kalacaksın hala belge diyorsun.
Bilgici1 dedi: Hocam 50 altı alıyorum belge alamayacağım Genişletmek için tıkla... Olum ne belgesinden bahsediyorsun sınıfta kalacaksın hala belge diyorsun.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2022 #13 GustavoFring62 dedi: Olum ne belgesinden bahsediyorsun sınıfta kalacaksın hala belge diyorsun. Genişletmek için tıkla... Sınfta mı? Takdir alamayacağım 50 altı not olduğu için?
GustavoFring62 dedi: Olum ne belgesinden bahsediyorsun sınıfta kalacaksın hala belge diyorsun. Genişletmek için tıkla... Sınfta mı? Takdir alamayacağım 50 altı not olduğu için?
GustavoFring62 Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 317 Çözümler 1 15 Mart 2022 #14 Bilgici1 dedi: Sınfta mı? Takdir alamayacağım 50 altı not olduğu için? Genişletmek için tıkla... Çerçeveletip duvara mı asıyorsun ?
Bilgici1 dedi: Sınfta mı? Takdir alamayacağım 50 altı not olduğu için? Genişletmek için tıkla... Çerçeveletip duvara mı asıyorsun ?
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2022 #15 GustavoFring62 dedi: Çerçeveletip duvara mı asıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi asıl konu benim diğer derslerim iyi, ortalamam genelde hep 85+ ama matematiğim 50 altı olduğu için belge alamıyorum. Bir öneriniz var mı?
GustavoFring62 dedi: Çerçeveletip duvara mı asıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi asıl konu benim diğer derslerim iyi, ortalamam genelde hep 85+ ama matematiğim 50 altı olduğu için belge alamıyorum. Bir öneriniz var mı?
GustavoFring62 Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 317 Çözümler 1 15 Mart 2022 #16 Bilgici1 dedi: Hocam şimdi asıl konu benim diğer derslerim iyi, ortalamam genelde hep 85+ ama matematiğim 50 altı olduğu için belge alamıyorum. Bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var, boş işlerle uğraşma.
Bilgici1 dedi: Hocam şimdi asıl konu benim diğer derslerim iyi, ortalamam genelde hep 85+ ama matematiğim 50 altı olduğu için belge alamıyorum. Bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var, boş işlerle uğraşma.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2022 #17 GustavoFring62 dedi: Evet var, boş işlerle uğraşma. Genişletmek için tıkla... Ne gibi hocam? Mesela arkadaş ortamından uzaklaştım biraz.
GustavoFring62 dedi: Evet var, boş işlerle uğraşma. Genişletmek için tıkla... Ne gibi hocam? Mesela arkadaş ortamından uzaklaştım biraz.
GustavoFring62 Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 317 Çözümler 1 15 Mart 2022 #18 Bilgici1 dedi: Ne gibi hocam? Mesela arkadaş ortamından uzaklaştım biraz. Genişletmek için tıkla... Okuldan kaç, ortam kur okulun 12leri ile arkadaş ol, geniş çevren olsun, kızları sakın atlama.
Bilgici1 dedi: Ne gibi hocam? Mesela arkadaş ortamından uzaklaştım biraz. Genişletmek için tıkla... Okuldan kaç, ortam kur okulun 12leri ile arkadaş ol, geniş çevren olsun, kızları sakın atlama.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2022 #19 GustavoFring62 dedi: Okuldan kaç, ortam kur okulun 12leri ile arkadaş ol, geniş çevren olsun, kızları sakın atlama. Genişletmek için tıkla... Hocam tamamdır bu kadar tavsiye yeter sağ olun.
GustavoFring62 dedi: Okuldan kaç, ortam kur okulun 12leri ile arkadaş ol, geniş çevren olsun, kızları sakın atlama. Genişletmek için tıkla... Hocam tamamdır bu kadar tavsiye yeter sağ olun.
GustavoFring62 Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 317 Çözümler 1 15 Mart 2022 #20 Bilgici1 dedi: Hocam tamamdır bu kadar tavsiye yeter sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hadi göreyim seni.
Bilgici1 dedi: Hocam tamamdır bu kadar tavsiye yeter sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hadi göreyim seni.