7 764025 Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 16 Nisan 2024 #11 BrEfLst dedi: Peki belge alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Belge alamazsın kalırsan
O Oslo.1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 16 Nisan 2024 #12 BrEfLst dedi: Peki belge alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Alınmıyor diye biliyorum.
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 566 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #13 Oslo.1 dedi: Alınmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki benim buna itiraz etme gibi bir hakkım var mı yani yapamadığım şeye çabaladım bu kadar oluyor diye.
Oslo.1 dedi: Alınmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki benim buna itiraz etme gibi bir hakkım var mı yani yapamadığım şeye çabaladım bu kadar oluyor diye.
7 764025 Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 16 Nisan 2024 #14 BrEfLst dedi: Peki benim buna itiraz etme gibi bir hakkım var mı yani yapamadığım şeye çabaladım bu kadar oluyor diye. Genişletmek için tıkla... Yok karnede matematikten kaldıysan belge vermezler ama notlar girilmeden hocanla konuşursun bu kadar oluyor vs. diye belki anlayışlı olur
BrEfLst dedi: Peki benim buna itiraz etme gibi bir hakkım var mı yani yapamadığım şeye çabaladım bu kadar oluyor diye. Genişletmek için tıkla... Yok karnede matematikten kaldıysan belge vermezler ama notlar girilmeden hocanla konuşursun bu kadar oluyor vs. diye belki anlayışlı olur
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 566 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #15 764025 dedi: Yok karnede matematikten kaldıysan belge vermezler ama notlar girilmeden hocanla konuşursun bu kadar oluyor vs. diye belki anlayışlı olur. Genişletmek için tıkla... Karne değil de verdiğiniz ödev bu kadar oluyor diye.
764025 dedi: Yok karnede matematikten kaldıysan belge vermezler ama notlar girilmeden hocanla konuşursun bu kadar oluyor vs. diye belki anlayışlı olur. Genişletmek için tıkla... Karne değil de verdiğiniz ödev bu kadar oluyor diye.
7 764025 Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 16 Nisan 2024 #16 BrEfLst dedi: Karne değil de verdiğiniz ödev bu kadar oluyor diye. Genişletmek için tıkla... Hocaya göre değişir katı biri değilse konuşabilirsin belki fazla puan verir
BrEfLst dedi: Karne değil de verdiğiniz ödev bu kadar oluyor diye. Genişletmek için tıkla... Hocaya göre değişir katı biri değilse konuşabilirsin belki fazla puan verir