10. sınıfta MESEM'e geçilebilir mi?

CaperKeys

Centipat
Daha fazla  
Okulumu ve okuldaki arkadaşlarımı sevmiyorum. Çok zeki değilim ama meslek öğrenirsem daha başarılı olacağımı düşünüyorum. Ticaret lisesinden (muhasebe ve büro) elektrik ve elektronik mühendisliği olan bir liseye geçebilir miyim?

Okulumu ve okuldaki arkadaşlarımı sevmiyorum. Çok zeki değilim ama meslek öğrenirsem daha başarılı olacağımı düşünüyorum. Ticaret lisesinden (muhasebe ve büro) elektrik ve elektronik mühendisliği olan bir liseye geçebilir miyim?

Mesleğe kendim gitmedim ama elektronik mühendisliği okuyan arkadaşlarım var saatlerce meslek dersleri görüyorlar o yuzden 10.sınıfta geçirmeme ihtimalleri cok yüksek.

MESEM bildiğim kapalı şu anda artık MESEM ögrenci almıyorlar diye biliyorum fakat benden sana tavsiye kesinlikle MESEM'e geçmeni önermem 5100 TL'ye sana her işi yaptırıyorlar en ağır işlerde seni kullanıyorlar boş boşuna 2-3 ergen için hayatını yakma başka okula geç.

Mesleğe kendim gitmedim ama elektronik mühendisliği okuyan arkadaşlarım var saatlerce meslek dersleri görüyorlar o yuzden 10.sınıfta geçirmeme ihtimalleri cok yüksek.

Meslek dersleri çok uzun derken yaklaşık ne kadar ben şu an haftada 45 saat ders görüyorum

MESEM bildiğim kapalı şu anda artık MESEM ögrenci almıyorlar diye biliyorum fakat benden sana tavsiye kesinlikle MESEM'e geçmeni önermem 5100 TL'ye sana her işi yaptırıyorlar en ağır işlerde seni kullanıyorlar boş boşuna 2-3 ergen için hayatını yakma başka okula geç.

Parası önemli değil hocam ama bazı olaylar oldu okulla alakalı babam okula gitmemi bile istemiyor

MESEM'e gecme cok ucuz bir meblağ'ya cok calistiriyorlar. Ama illaki gececegim diyorsan, tanidigin ve usta ogreticilik belgesi olan biri bulursan senin icin daha iyi olur.

Meslek dersleri çok uzun derken yaklaşık ne kadar ben şu an haftada 45 saat ders görüyorum.

Parası önemli değil hocam ama bazı olaylar oldu okulla alakalı babam okula gitmemi bile istemiyor.

Başka okula bakın hocam olaylar ne olduğunu bilmiyorum ama hayatınızı sırf o olaylar yüzünden yakmaya değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı