YiğitX15 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar 10.sınıfta başka bir okula geciş yapacağım ancak 9.sınıf ortalaması mı yoksa OBP ile mi? Pek bilmiyorum acaba nasıldır?
Arkadaşlar 10.sınıfta başka bir okula geciş yapacağım ancak 9.sınıf ortalaması mı yoksa OBP ile mi? Pek bilmiyorum acaba nasıldır?
Prisee Picopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #2 9. sınıf ortalaması.
YiğitX15 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 Prisee dedi: 9. sınıf ortalaması. Genişletmek için tıkla... O zaman İstediğim okula gidemiyicem Teşekkürler hocam.
Prisee dedi: 9. sınıf ortalaması. Genişletmek için tıkla... O zaman İstediğim okula gidemiyicem Teşekkürler hocam.
Prisee Picopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #4 Dostum, seninle aynı problemi yaşadım, şansını denemelisin. Olmuyorsa kendini üzmene gerek yok uyum sağlamayı, olumlu yandan bakmaya çalış.
Dostum, seninle aynı problemi yaşadım, şansını denemelisin. Olmuyorsa kendini üzmene gerek yok uyum sağlamayı, olumlu yandan bakmaya çalış.
YiğitX15 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #5 Prisee dedi: Dostum, seninle aynı problemi yaşadım, şansını denemelisin. Olmuyorsa kendini üzmene gerek yok uyum sağlamayı, olumlu yandan bakmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Dostum uyum saglayamıyorum. Gittiğim okul Full keko dolu. Sigara içenler var. Böyle ortamda okumak istemiyorum. ;( Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2023
Prisee dedi: Dostum, seninle aynı problemi yaşadım, şansını denemelisin. Olmuyorsa kendini üzmene gerek yok uyum sağlamayı, olumlu yandan bakmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Dostum uyum saglayamıyorum. Gittiğim okul Full keko dolu. Sigara içenler var. Böyle ortamda okumak istemiyorum. ;(
U Umut kayrak Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 334 25 Temmuz 2023 #6 Hocam bizim ailecek başka şehre gitme ihtimalimiz var. Kardeşim 10. sınıfa geçti, şimdi orada OBP'si yetmiyor diye okula mı almayacaklar anlamadım.
Hocam bizim ailecek başka şehre gitme ihtimalimiz var. Kardeşim 10. sınıfa geçti, şimdi orada OBP'si yetmiyor diye okula mı almayacaklar anlamadım.
YiğitX15 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #7 Umut kayrak dedi: Hocam bizim ailecek başka şehre gitme ihtimalimiz var. Kardeşim 10. sınıfa geçti, şimdi orada OBP'si yetmiyor diye okula mı almayacaklar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Okulla konuşursanız daha sağlıklı olur
Umut kayrak dedi: Hocam bizim ailecek başka şehre gitme ihtimalimiz var. Kardeşim 10. sınıfa geçti, şimdi orada OBP'si yetmiyor diye okula mı almayacaklar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Okulla konuşursanız daha sağlıklı olur
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Temmuz 2023 #8 YiğitX15 dedi: Dostum uyum saglayamıyorum. Gittiğim okul Full keko dolu. Sigara içenler var. Böyle ortamda okumak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende 12.sınıf oldum kardeşim öncellikle Allah sabır versin seni en iyi ben anlarım spor lisesine gidiyorum bu insanlardan daha yeni kurtuluyorum.
YiğitX15 dedi: Dostum uyum saglayamıyorum. Gittiğim okul Full keko dolu. Sigara içenler var. Böyle ortamda okumak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende 12.sınıf oldum kardeşim öncellikle Allah sabır versin seni en iyi ben anlarım spor lisesine gidiyorum bu insanlardan daha yeni kurtuluyorum.
YiğitX15 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #9 370335 dedi: Bende 12.sınıf oldum kardeşim öncellikle Allah sabır versin seni en iyi ben anlarım spor lisesine gidiyorum bu insanlardan daha yeni kurtuluyorum. Genişletmek için tıkla... Bende Çok programlı anadoluya Nakilimi aldım mesajınız için Teşekkür ederim hocam
370335 dedi: Bende 12.sınıf oldum kardeşim öncellikle Allah sabır versin seni en iyi ben anlarım spor lisesine gidiyorum bu insanlardan daha yeni kurtuluyorum. Genişletmek için tıkla... Bende Çok programlı anadoluya Nakilimi aldım mesajınız için Teşekkür ederim hocam
L leasterr Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #10 YiğitX15 dedi: Bende çok programlı Anadolu'ya nakilimi aldım mesajınız için teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... LGS puanınız mı düşük? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2023
YiğitX15 dedi: Bende çok programlı Anadolu'ya nakilimi aldım mesajınız için teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... LGS puanınız mı düşük?