10. sınıfta nasıl çalışılmalı?

cengocenfo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4050 i513500h 16 gb ram 512 gb samsung ssd Hp victus
Meslek
Öğrenci
Merhaba kısa kesicem ben 10.sinif öğrencisiyim Anadolu lisesinde okuyorum alan seçimimi sayısaldan yana kullandım. Şu ana kadar sayısal notlarım sözel notlarım iyi tabii ki her şey çalışmaya bakıyor ne kadar emek o kadar karşılık. Artık 10.sınıfin yarısı bitti tabii ki önumde 11.sınıf var ben şu ana kadar 11.sınıfa geçerken ne yapmalıyim hangi konulara çalışmalıyim yoksa rahat mı takilmam lazim, bana anlatır mısınız?

dostum 11. sinif icin kendini kasma eger notlarin iyiyse dalgana bak derim ben

Şahsen notlarım iyi diyorsan çalışmana gerek yok 11. sınıfta da konularına hem çalışıp hem senenin yarısına doğru tyt çalışmaya başlarsan daha rahat edersin.

Şahsen notlarım iyi diyorsan çalışmana gerek yok 11. sınıfta da konularına hem çalışıp hem senenin yarısına doğru tyt çalışmaya başlarsan daha rahat edersin.
En dusuk dersim tarih oda 68 80in altında dersim yok.Ama içimde bi kuşku var 9.sinif konularindan ve temel matematik eksigim var bunlar korkutuyor biraz beni.

En dusuk dersim tarih oda 68 80'in altında dersim yok. Ama içimde bir kuşku var 9.sinif konularindan ve temel matematik eksigim var bunlar korkutuyor biraz beni.

Yazda tekrar edersiniz, kasmayın çok fazla daha 11 12 var.

En dusuk dersim tarih oda 68 80in altında dersim yok.Ama içimde bi kuşku var 9.sinif konularindan ve temel matematik eksigim var bunlar korkutuyor biraz beni.
Temel matematik arkadaşın da dediği gibi yazın halledilir kafana takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…