Merhaba, geçen sene yani 9. sınıfta zorla geçtim sınıfı. Beşten fazla zayıfım vardı, hocalara yalvar yakar üç zayıfa indirip zorla sorumlu geçtim. Yani derslere kolayca çalışabilmek için ne yapmalıyım? Nasıl çalışmalıyım?
Lisede bana da zor gelirdi, ileriki zamanlarda KPSS için tekrar mecbur kalınca çok kolaymış demiştim Umarım sen erkenden öğrenmeyi öğrenirsin. Hedef belirleyip o yolda kararlı yürümen gerekiyor.
Merhaba, geçen sene yani 9. sınıfta zorla geçtim sınıfı. Beşten fazla zayıfım vardı, hocalara yalvar yakar üç zayıfa indirip zorla sorumlu geçtim. Yani derslere kolayca çalışabilmek için ne yapmalıyım? Nasıl çalışmalıyım?
Vitamin takviyesi almanız lazım bence. Umarım bu sene öyle devam etmezsiniz yazık edersiniz kendinize dersler düşündüğünüzden çok daha kolay sadece tekrar gerek ayrıca sınav öncesi gece gerekirse sabahlayın ama o ortalamayı düzeltin üniversite sınavına girecekseniz bitirir o. Çalışıp olmazsa öyle olmuyor diyebilmen lazım başka bir şeyle uğraşmak için. Ha ders işi hiç olmazsa mesleğe geçebilirsin.