10.sınıfta sınıf nasıl geçilir?

melaniemartz

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Bir konu hakkında endişeliyim. Şu an 10.sınıfım geçen sene 9.sınıfta sadece kaldığım 2 ders vardı, sorumlu geçtim. Matematik ile fizikten kaldım. Fiziği sorumlulukla geçtim şu an 1 tane sorumlu olduğum ders var. Okulda şöyle bir yayıntı var eğer 10.sınıfta 3 dersten kalırsam 9.sınıfta kaldığım matematik ile 4 olursa sınıfta kalınıyor diye bir söylenti var fakat gerçek mi belli değil. Nasıl olduğunu anlatabilir misiniz? Benim internette gördüğüm sadece o yıl içinde 4 ders olursa sınıfta kalındığı. Eğer 3 dersten kalınırsa sorumlu geçilerek toplamda bütün sorumluluklar 6'yı geçmemek şartıyla sınıfı geçebildiğimiz.

Selam. Bir konu hakkında endişeliyim. Şu an 10.sınıfım geçen sene 9.sınıfta sadece kaldığım 2 ders vardı, sorumlu geçtim. Matematik ile fizikten kaldım. Fiziği sorumlulukla geçtim şu an 1 tane sorumlu olduğum ders var. Okulda şöyle bir yayıntı var eğer 10.sınıfta 3 dersten kalırsam 9.sınıfta kaldığım matematik ile 4 olursa sınıfta kalınıyor diye bir söylenti var fakat gerçek mi belli değil. Nasıl olduğunu anlatabilir misiniz? Benim internette gördüğüm sadece o yıl içinde 4 ders olursa sınıfta kalındığı. Eğer 3 dersten kalınırsa sorumlu geçilerek toplamda bütün sorumluluklar 6'yı geçmemek şartıyla sınıfı geçebildiğimiz.
Sınıfı geçememek sınıfı geçmekten çok daha zor. Hocaların suratına sövmüyorsan zaten geçersin. Dersi dinle yeter.

Okulda söylenen çoğu şeye inanma.
Özellikle geçmiş yılın üzerinden şimdiki zamana göre yargılanabileceğin bir konuysa hiç inanma.

Benim bildiğim kadarıyla sorumlu kaldığın dersler olduğu zaman sadece mezun olamıyorsun. 12. sınıfa kadar kesin halletmek lazım. Zaten 9. sınıfın oldukça basit olduğunu düşünüyorum. "Haydaa çok zor ya" diyip kaçınılmamalı. Mutlaka halledersin başarılar diliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı