10.sınıfta sınıfta kalma var mı?

egehan2008

Hectopat
Daha fazla  
Sınavlar bitti, kalacağımız 3 ders var, geçme şansımız 0. Ama İngilizceden geçiyorum normalde, fakat bir anda sözlümdeki 10'u fark ettim, 4. ders oluyor ve sınıfta kalıyorum. Sınıftakilerin dediğine göre hoca kaldırmayacakmış. Ne yapabilirim sizce? (Çalışsaydın gibi tavsiyelere ihtiyaç yok, en azından şu an için.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocan iyi birisi değilse ve değiştirmeyecekse soğuk soda için hocam.

Hocanla konuş

telafi sınavları var ise hocalardan rica edin o sınavları tekrar olun. ya da hoca çok iyi biriyse cidden kaldırmayabilir. bu ikisi de yok ise yapacak bir şey yok

Kalma var.Hocanla konuşmaktan başka çaren yok 3 dersten kalırsan sorumlu olarak geçersin olmadı ailen ile konuş onlar hocan ile konuşsun ciddi bir şey bu 1 yılın boşa gidecek e okul kapanmadan da halletmen lazım

Kaldığın derslerdeki hocalara söyleyin büyük ihtimalle çalışma verirler.

Telafi sınavları var ise hocalardan rica edin o sınavları tekrar olun. Ya da hoca çok iyi biriyse cidden kaldırmayabilir. Bu ikisi de yok ise yapacak bir şey yok.

1 sene tekrar etme durumu çok korktucu hem normal notlarım hayli hayli geçiyor İngilizce dersinden ama işte.

Hoca kaldıramayacak givi diyorlar keyfi verilen 1 not okul hayatımın sonunu getiriyor belki de. Normal notum geçmeme yarıyor.

4 dersten kalırsan sınıfta kalırsın sorumlu geçmen için en fazla 3 dersten kalmam lazım.

işini şansa bırakma, hocanla konuşman lazım

Kaldığın derslerin hocalarıyla konuş durumu belirt. Başka şansınız yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…