Çözüldü 10. sınıfta sorumlu dersler dahil toplam kaç dersten kalma hakkımız var?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tuna_0110

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.00 GHz
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 15,7 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran kartı nvidia geforce rtx 4050
Geçen sene yani 9. sınıfta 3 dersten kaldım ve şu anda 3 dersten sorumluyum hepside kötü oduğum dersler kopyasız geçemiyorum. 4 dersten kalınca sınıfta kaldığımızı biliyorum ama şu anda 3 sorumlu dersimle beraber mi 4 ders olunca kalırım yoksa sadece bu senenin 4 dersi mi? Yani diyelim ki 3 sorumluluğum var ve 2 dersten kaldım toplam 6 oldu kalır mıyım yoksa geçer miyim sınıfı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Geçen sene yani 9. sınıfta 3 dersten kaldım ve şu anda 3 dersten sorumluyum hepside kötü oduğum dersler kopyasız geçemiyorum. 4 dersten kalınca sınıfta kaldığımızı biliyorum ama şu anda 3 sorumlu dersimle beraber mi 4 ders olunca kalırım yoksa sadece bu senenin 4 dersi mi? Yani diyelim ki 3 sorumluluğum var ve 2 dersten kaldım toplam 6 oldu kalır mıyım yoksa geçer miyim sınıfı?
Sene sonu 4 olduğu zaman kaldınız hocam.
Sene sonu 4 olduğu zaman kaldınız hocam.

Çözüm
Hayır hocam bu senede 3 ders kalma hakkın var ama 12 de mezuna kalmamak için hepsine giriyorsun.(her sene kalma limitin sıfırlanıyor ama sorumlulukların 12'ye kadar girme hakkın var.)
Anladım o zaman sorumlulukları vermek lazım yoksa 12 de bela olur başımıza.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı