10. sınıfta staj olur mu?

Suphelia

Kilopat
Merhaba;
Bugün dersteyken (10.sınıf bilişim teknik Anadolu lisesi okuyorum) konaklama bölüm şefi sınıfa girdi.
Ve bize arkadaşlar haftada 5 gün çalışıp 1 gün okulda kültür derslerini görebilirsiniz dedi.
Ama bunu staj olarak değil, direkt işçi olarak yapacaksınız dedi.
Devamsızlığı çok olan dersleri zayıf olup, mesleğinde iyi olan kişiler hiç düşünmesin direkt girsin dedi.
Ben anlamadım böyle bir şeye girmiş olan birisi var mı beni aydınlatabilir mi?

Demek istediği şey resmiyette staj yapıyor gözükmezsiniz, isteyen bu şekilde çalışabilir diyor.

Abim bitirdi öyle lise 4 gün iş 1 gün okul, ve şu anda usta oldu gayet mantıklı derslerinde kötü olan öğrenciler için, hem diploman oluyor hem işin.

Abim bitirdi öyle lise 4 gün iş 1 gün okul, ve şu anda usta oldu gayet mantıklı derslerinde kötü olan öğrenciler için, hem diploman oluyor hem işin.
Peki bununla ilgili iş bulma konusunda yardım etmişler mi?
Gerçekten bilmiyorum azıcık bilgi alıp benimle paylaşır mısın bu konuda?

Peki bununla ilgili iş bulma konusunda yardım etmişler mi?
Gerçekten bilmiyorum azıcık bilgi alıp benimle paylaşır mısın bu konuda?

Evet sana gösteriyorlar çalışma yeri, kayıt yaptırmaya gittinmi şartları istediklerini söylüyorlar.

Bildiğim kadarıyla staj 11 ve 12. sınıfta başlıyor.

Ben mezun olmadan önce 3 gün okul 2 gün işe gidiliyordu zaten staj sadece meslek lisesinde var.

Hayır demek istediğim direk mesleği öğreniyon 9'dan başlıyon mesleği görmeye.

Yarın velimi çağırıp müdür yardımcısından gerekli şeyleri yaptıracağım.
Sonucu buraya yazarım eğer isteyen olursa hem bilgi vermiş olurum bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…