10. sınıfta temel olmadan nasıl ilerlenir?

MertoReis0

Centipat
Daha fazla  
Bunu yazarken biraz utanıyorum ama çok kafam karışık, anlatacağım. Ben şu an açıkda okuyorum biliyorsunuz normal örgün eğitime geçersem açığa bir daha geçemem ve şunu da ekleyeyim sınıf olarak 10 olsam da 6-7 sınıf seviyesindeyim. Matematik de 5 ve hiç sevmiyorum. Çok boşladım pandemi döneminde, hiç çalışmadım ve şu anda şöyle bir durumdayım. Ya dershaneye gidip açığımı kapatacağım ama 1-1, 5 sene kaybım olur o açığın kapanması için yani ya sene kaybedeceğim ve sene kaybedersem bu yeni 4 dersten zayıf alma sistemi gelecek ya da oda kesin değil özel liseye gideceğim ve beni bir ihtimal geçirecekler. Ne yapmalıyım, kafam çok karışık.

Son düzenleyen: Moderatör:

9-10 Full boş şeylerle geçti, 11'in yarısı depremde gitti, hedefim ilk 100k hiç takma. Sen gerekirse ortaokul düzeyinde başla şimdi başlarsan yetişirde artar. Aktif matematik gibi kaynaklar çöz.

Hocam her türlü halledersiniz daha 10. sınıfım diyorsunuz açın YouTube'dan oynatma listelerini çalışın. Halledilmeyecek şey değil. Mat konusu hariç o konuda konuşma lüksüm yok benim. Mezuna kalıp yine de TYT'de 3.5 net yaptım. Ama fizik kimya biyoloji halledilir.

9-10 Full boş şeylerle geçti, 11'in yarısı depremde gitti, hedefim ilk 100k hiç takma. Sen gerekirse ortaokul düzeyinde başla şimdi başlarsan yetişirde artar. Aktif matematik gibi kaynaklar çöz.

Hocam, şu an ben de 12'yim hedef 20k ama hayırlısı. Temelim hiç yok diyebilirim ama yeterince çalışırsam olacağını düşünüyorum.

Öncelikle geçmiş olsun cevap yazdığınız içinde teşekkürler deneyeceğim hayırlısı.

Zaten mat benim de pek iyi değil fizik kimya biyoloji daha önceliğim.

Hocam, şu an ben de 12'yim hedef 20k ama hayırlısı. Temelim hiç yok diyebilirim ama yeterince çalışırsam olacağını düşünüyorum.

Allah kolaylık versin bende başlayacağım.

Öncelikle geçmiş olsun cevap yazdığınız içinde teşekkürler deneyeceğim hayırlısı.

Zaten mat benim de pek iyi değil fizik kimya biyoloji daha önceliğim.

Mat olmadan fizik ve kimyayı unutabilirsin hepsinin formüllerini anlamak için matematikten çarpanlar ayırma gibi konulara ihtiyacın var.

Amin, cümleten hocam.

Mat olmadan fizik ve kimyayı unutabilirsin hepsinin formüllerini anlamak için matematikten çarpanlar ayırma gibi konulara ihtiyacın var.

Zaten onun için ayrıca dershaneye gideceğim o şekilde demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…