Sorum bu kadar. Sayısal bölümüne gideceğim. Zaten okullar açılır açılmaz deneme yapacakları kesin. En hızlı ve verimli şekilde TYT nasıl bitirilir?
Tatilde oyun oynamak istiyorum bir yandan.
Çalışarak. Evet, çalışarak.
Sorum bu kadar. Sayısal bölümüne gideceğim. Zaten okullar açılır açılmaz deneme yapacakları kesin. En hızlı ve verimli şekilde TYT nasıl bitirilir?
Tatilde oyun oynamak istiyorum bir yandan.
Yok ben program falan sormuştum.
Çalışmayı bizde biliyoruz fen ve matematikği bitirmeyi planlıyorum.
Matematik notun minimum 85 falan değilse sayısal seni pişman eder, şu an eğer çok üst düzey bir hedefin yoksa çalışmaya başlamanı tavsiye etmem 11. sınıfta TYT 12. sınıfta AYT bitirmen daha mantıklı ama sayısal olduğun için tam bir şey diyemiyorum ama bu yaz gezip tozsan bile 11 yaz tatilinde asla boşlamaman ve günde en az 3-4 saat(en az) ders çalışman gerekiyor belirli bir hedefin varsa, ben bu söylediğim şekilde Atatürk Üniversitesi tarih bölümünü kazandım sende de etkili olabilir diye tahmin ediyorum.
Adamın moraliyle niye oynuyorsun insan gibi bir şey sormuş istiyorsan yardım et istemiyorsan git kardeş sana ne adam konu açmış açmamış.
Moralle motivasyonla olacak işler değil bunlar, çalışacak adam çalışıyor. Çalışmayacak adam ya çalışmadan kazanıyor ya da 1 sene mezuna kalıp, aile baskısını iliklerine kadar hissedip çalışmaya başlıyor kurtulmak için. Bu işler böyledir, sekmez.
Kardeş bu kadar baskı yapacak bir ailen varsa direkt evden kaçmanı öneririm vallahi bizde aynı yoldan geçtik ailecek kimse deli gibi çalışmadı burada kimsede aziz sancar değil kendini eve kitleyip gençliğinden çok güzel bir 2 yıl kaybetti çalışacak adam dediğin kitle zeki adam verimli çalışır bayılan kadar değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.