10. sınıfta TYT ve AYT'ye çalışmak için çok mu geç kalındı?

doekes

Centipat
Daha fazla  
Benim bu sene 10. sınıf bitiyor, seneye 11 olacağım. Ben simdi yaz tatilinden itibaren TYT, AYT çalışmaya başlamayı planlıyorum ve yapacağım da fakat bazı büyüklerim sen cok gec kaldin gibi şeyler söylüyor. Sizce geç mi kaldım yoksa tam zamanı mı?
Bölüm olarak eşit ağırlık seçtim, asıl hedefim MSÜ ama yurtdışınada gitmek istiyorum. Gercekten gec mi kalmışım ya?

Erken bile. Hatta iyi bir yer istiyorsan tam zamanı.

Geç kaldın diyenler ne olsun istiyor anlamadım. 8. sınıftan itibaren mi çalışmışlar acaba YKS'ye?

Çok geç kalmışsınız hocam geçmiş olsun şaka bir yana 12 de 0'dan başlayıp derece yapan insanlar var boş laflara aldırış etmeyin.

O büyüklerin açık açık yalan söylemiş. Hala o kadar vaktin var ki anlatamam. Senin yerinde olmak isteyen binlerce insan olduğuna hiç şüphem yok.

Dostum zaten MSÜ sadece TYT içeriyor. Ha mülakat için YKS gerekli ama MSÜ'de sadece TYT var. MSÜ'yü son 2 ay kala çalışarak da yapabilirsin.

Erken bile. Hatta iyi bir yer istiyorsan tam zamanı.

Geç kaldın diyenler ne olsun istiyor anlamadım. 8. sınıftan itibaren mi çalışmışlar acaba YKS'ye?
galiba öyle

O büyüklerin açık açık yalan söylemiş. Hala o kadar vaktin var ki anlatamam. Senin yerinde olmak isteyen binlerce insan olduğuna hiç şüphem yok.
öylemi diyosunuz hocam

Son sene çalışman bile yeterli olur. Düzen içinde çalışırsan sıkıntı yok.
işte bu yaz başlıcam ama öyle dedikleri için içime bi şüphe düştü çalışsamda yetistiremem diye

Çok geç kalmışsınız hocam geçmiş olsun şaka bir yana 12 de 0'dan başlayıp derece yapan insanlar var boş laflara aldırış etmeyin.
sağolun hocam

Ablam var mesela. 12. sınıfa kadar kitap bile açmadı ama YKS'de ilk 4000'e girdi.
maşallah

Dalga geçiyorsunuz sandım bir an daha çok erken 11. sınıfın yazında ya da direkt 11 de başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…