Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.461 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 7 Mayıs 2021 #21 Daha tecrübenin bende olduğunu idrak edememişsin... Gayret ettiğin falan da yok. Laf var, icraat yok. Hayatta başarılar.
Daha tecrübenin bende olduğunu idrak edememişsin... Gayret ettiğin falan da yok. Laf var, icraat yok. Hayatta başarılar.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.657 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 11 Mayıs 2021 #22 Vavien. dedi: Ben oturduğum yerden neredeyse tüm matematiği yaptım. Sen bunu yapabilecek misin? Genişletmek için tıkla... Hocam, oturduğunuz yerden nasıl yapabiliyorsunuz hala aklım almıyor. Size imrenmemek mümkün değil Soru cevap konusunda da demiştiniz hatta, Allah vergisi gibi bir şey sanırım. Ben kendimi kasarak zar zor öğrendim matematiği. Helal olsundan başka bir şey diyemiyorum hocam.
Vavien. dedi: Ben oturduğum yerden neredeyse tüm matematiği yaptım. Sen bunu yapabilecek misin? Genişletmek için tıkla... Hocam, oturduğunuz yerden nasıl yapabiliyorsunuz hala aklım almıyor. Size imrenmemek mümkün değil Soru cevap konusunda da demiştiniz hatta, Allah vergisi gibi bir şey sanırım. Ben kendimi kasarak zar zor öğrendim matematiği. Helal olsundan başka bir şey diyemiyorum hocam.
C coksukurguzeliz Zeptopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Şubat 2023 #23 @Satisfying istediğin bölümü kazandın mı? Çalışmalırını nasıl yaptın
PsikopatKoala Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Şubat 2025 #24 Satisfying dedi: Ben şimdiden ufak ufak paragraf soruları çözmek istiyorum aslında. Her gün 1 test çözsem hızlanırım. Onun dışında test çözme alışkanlığım yok bunu edinmem gerek sanırım. Sayısal seçeceğim ve hedef: Bilgisayar Mühendisliği + Derece. Genişletmek için tıkla... Yıl 2025 ne durumdasınız?
Satisfying dedi: Ben şimdiden ufak ufak paragraf soruları çözmek istiyorum aslında. Her gün 1 test çözsem hızlanırım. Onun dışında test çözme alışkanlığım yok bunu edinmem gerek sanırım. Sayısal seçeceğim ve hedef: Bilgisayar Mühendisliği + Derece. Genişletmek için tıkla... Yıl 2025 ne durumdasınız?