Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.830 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Merhaba, benim kardeşim 9'dan 10 geçti. Bu sene okul değiştirmek istiyor peki nasıl yapabiliriz? Nakil yazın yapilabiliyor mu?
Merhaba, benim kardeşim 9'dan 10 geçti. Bu sene okul değiştirmek istiyor peki nasıl yapabiliriz? Nakil yazın yapilabiliyor mu?
socialmadness Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #2 Ghostxz3 dedi: Merhaba, benim kardeşim 9'dan 10 geçti. Bu sene okul değiştirmek istiyor peki nasıl yapabiliriz? Nakil yazın yapilabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yapabilir
Ghostxz3 dedi: Merhaba, benim kardeşim 9'dan 10 geçti. Bu sene okul değiştirmek istiyor peki nasıl yapabiliriz? Nakil yazın yapilabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yapabilir
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.830 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 socialmadness dedi: Evet yapabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman hocam yapabiliyoruz şu anda e okulda nakil işlemleri kapalı.
socialmadness dedi: Evet yapabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman hocam yapabiliyoruz şu anda e okulda nakil işlemleri kapalı.
efe9282mm Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #4 Ghostxz3 dedi: Peki ne zaman hocam yapabiliyoruz şu anda e okulda nakil işlemleri kapalı. Genişletmek için tıkla... Hangi okula geçmek istiyor ? Yarın 22 temmuzda açılacak nakiller cunku lgs yerleştirme sonuçları belli olacak
Ghostxz3 dedi: Peki ne zaman hocam yapabiliyoruz şu anda e okulda nakil işlemleri kapalı. Genişletmek için tıkla... Hangi okula geçmek istiyor ? Yarın 22 temmuzda açılacak nakiller cunku lgs yerleştirme sonuçları belli olacak
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #5 Evet yapilir belli bir zaman dilimi içerisinde yaparsin.
socialmadness Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #6 Ghostxz3 dedi: Peki ne zaman hocam yapabiliyoruz şu anda e okulda nakil işlemleri kapalı. Genişletmek için tıkla... Ay başından ay başına diye biliyorum ağustos'da yaparsınız
Ghostxz3 dedi: Peki ne zaman hocam yapabiliyoruz şu anda e okulda nakil işlemleri kapalı. Genişletmek için tıkla... Ay başından ay başına diye biliyorum ağustos'da yaparsınız