10. sınıfta YKS için nasıl çalışılmalı?

11'in yazı TYT başlar bitirdiği gibi de AYT'ye giriş yapar zaten dediğin gibi 11 SE önceliği 11i sağlam tutmak başka bir şey çalışmak değil.

Ben mesela TYT denemelerine giriyorum 35 40 anca yapıyorum ama 50 soruluk 11 denemesine giriyorum 40 net yapıyorum TYT çok büyük sorun ya.

Ben de 10. sınıfım. Hazırlık da okudum. 0.9'luk dilimlik lisedeyim. Bence düzenli 10. sınıftan çözmek en iyisi. Ben genellikle günde 1-2 saat test çözüyorum. Ama 10. sınıf hatta 9. sınıfın sonundan beri neredeyse hiç 9. sınıftan test çözmedim. Benim elimde bazı TYT kitapları var ama ona başlasam 10. sınıfları çözemem diye bir türlü çözemedim. Sen paragraf çözmüşsün bende paragraf var ama neredeyse sıfır çözdüm. Ben de sayısal seçtim.

Ben mesela TYT denemelerine giriyorum 35 40 anca yapıyorum ama 50 soruluk 11 denemesine giriyorum 40 net yapıyorum TYT çok büyük sorun ya.

Hocam 10. sınıfta TYT denemesine girmeli miyim? Çünkü ne seviyede olduğumu bilmiyorum.

Kendini sıkma benimle aynı sınıfta olman lazım normalde .10.sınıfta seneye zaten sınav öğrencisi moduna gireceksin. Yukarıda dediğim gibi obpnizi yüksek tutmaya çalış. TYT denemesini de kendini denemek için girebilirsin ama kesinlikle moralini onunla bozmamalısın. Ben de giriyorum şu an TYT'ye netlerimi yukarıda söyledim çok kötü ama moralimi bozmuyorum çünkü hem TYT çalışmıyorum hem de AYT TYT'den daha önemli bir şey. Kendi izlediğim rotadan örnek vereyim. Şu anda eksiksiz bir şekilde 11.sınıfta 11.sınıfı bitirmeye çalışıyorum. Matematikten özel ders alıyorum müfredata göre 1 ünite önden gidiyoruz mart sonu gibi 11.sınıf konuları bitiyor. Sonra hocayla TYT'ye başlayacaz haziran sonu gibi TYT mat biter diye düşünüyorum. Sonra bulunduğum şehrin fen lisesine 12.sınıf konularının işlendiği kursa gideceğim o yaz ayı da 11.sınıf konuları muhafaza edecek TYT fen konularını bitireceğim üstüne 12.sınıf konuları gelecek işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…