10. sınıfta YKS için ne yapılmalı?

Yapacağin tek şey dersi iyi dinle anlayarak istersen ek test cöz ama 11 12 de cok test cozuceksin kendini ayarla en önemlisi konu konuyu bilmeden test çözemezsin.

Teşekkürler insan 0 olunca karamsarlığa kapılıyor nedense basaramayacakmisim gibi geliyor o yüzden böyle bir tartisma açtım.

10.sınıf olduğundan daha bölümde olmaması lazım.

Bölümüm var meslek lisesindeyim.

Teşekkürler insan 0 olunca karamsarlığa kapılıyor nedense basaramayacakmisim gibi geliyor o yüzden böyle bir tartisma açtım.

Bölümüm var meslek lisesindeyim.

Meslek lisesinde YKS'ye hazırlanan pek yok şehrinde OBP puanı ile alan liseler var Anadolu lisesi diye geciyor oralara gidebilirsin bir de matamatiğin 0 sa matematik icin 0'dan matematik kitaplari var biraz araştır al çöz işine yarar cidden 0'dan alıyor toplama çıkarma ile başlıyor.

Sen derslerini sıkı tut ama sistem değiştiği için yeni rehberler en erken 2026 yazında çıkar. Onlardan bilgi almak daha doğru olur çünkü buradaki kimse yeni sistemle hazırlanıp sınava girmediler. Genel bir çerçevede bilgiler verebiliyoruz. Keşke daha fazlasını verebilsek.

Gerçekten bunu anlayan birilerini görmek mutlu ediyor genelde dalga geçiyorlar bu kitabi alacağım teşekkürler.

Gerçekten bunu anlayan birilerini görmek mutlu ediyor genelde dalga geçiyorlar bu kitabi alacağım teşekkürler.

Kitabıda söyleyeyim aktif matematik bizim okul matematiği kotu olanlara aldırmıstı bu arada dalga geçerler diye hiç uzme kendini sen bunda 10 sene sonra simdi calistigin icin iyi yerlerde olacaksin kim bilir onlar nerelerde olacaklar hangi inşaatta.

Teşekkür ederim sana da kolay gelsin yaşını bilmiyorum belki üniversite belki lisedesindir ama önun açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…