Bir Anadolu lisesi proje okulunda 10. sınıfım. Alan olarak sayısal seçtim. Lisenin ilk senesi pek calısmadım ama matematigim iyiydi, bu sene aklım basıma geldi calıstım ortalamamı 90 üzerine cıkarttım, simdi ise YKS'ye oynamak istiyorum ama ne dershane ne koc herhangi bir takviyem yok. Kitaplar ve denemeler alacagım evde calısacagım. Sizce bu evden yapılabilir mi ya da bir tavsiyeniz var mı bu süreç adına?
Şu an dershanede sınava hazırlanıyorum ve sana şiddetle sakın ama sakın dershaneye gitmemeni öneriyorum şu anda kendim geçen sene kuzenim ve arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla dershane kesinlikle pişmanlık kuzeneim ilk 5K yapacakken dershanenin yanlış yönlendirmeleri yüzünden derecesi 6 bindi eğer gerçekten disiplinli çalışacaksan kesinlikle dershaneye gitme ki
İkinci olarak koçluğu aşırı gereksiz görüyorum eğer kendi yolunu biliyorsan koçluğs hiç gerek yok adı üstünde yolunu bilmeyenlere yol gösteriyorlar güya tamamen boş ve gereksiz motivasyonlarla maksimum iki gün sizi gaza getiriyorlar
Kısaca önünde iki yıl var ilk iki seneki konularını güzelce bitir asıl mesela 11-12
Sınıfta başlıyor yazları çalışmanı önermem hayatın tadını çıkar fakat yazları dışında düzenli bir şekilde çalışman yeterli olacaktır dershane ve koçluk kısmını asla önermiyorum faydasından çok zararını göreceksin eğer ortalamanın üstünde bir öğrenci isen.
Halledilir kendine bir program oluştur tekrar yapmayi unutma dershane zaten seni disipline sokmak disinda cok buyuk bir artisi yok YouTube'dan beğendiginiz hocalar ile ilerleyebilirsiniz.
Şu an dershanede sınava hazırlanıyorum ve sana şiddetle sakın ama sakın dershaneye gitmemeni öneriyorum şu anda kendim geçen sene kuzenim ve arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla dershane kesinlikle pişmanlık kuzeneim ilk 5K yapacakken dershanenin yanlış yönlendirmeleri yüzünden derecesi 6 bindi eğer gerçekten disiplinli çalışacaksan kesinlikle dershaneye gitme ki.
İkinci olarak koçluğu aşırı gereksiz görüyorum eğer kendi yolunu biliyorsan koçluğs hiç gerek yok adı üstünde yolunu bilmeyenlere yol gösteriyorlar güya tamamen boş ve gereksiz motivasyonlarla maksimum iki gün sizi gaza getiriyorlar.
Kısaca önünde iki yıl var ilk iki seneki konularını güzelce bitir asıl mesela 11-12
Sınıfta başlıyor yazları çalışmanı önermem hayatın tadını çıkar fakat yazları dışında düzenli bir şekilde çalışman yeterli olacaktır dershane ve koçluk kısmını asla önermiyorum faydasından çok zararını göreceksin eğer ortalamanın üstünde bir öğrenci isen.
Herkesin kendine has bir egosu vardır ve kendimi ortalamanın üzerinde bir öğrenci olarak görüyorum çevremdeki herkes çoktandır çalışıyorken birçoğunu sadece bu senenin başında direk başlamamla her deneme farka boguyorum sadece bunu sonrasında nasıl ilerletecegimi hangi kaynağı çalışacağımi branş TYT denemelerine ne zaman başlayacağımi bilemiyorum.
Hacım giriyosun internete yazıyosun YKS konu listesi diye her konudan hangi yıllarda kaç soru cıktigini ogreniyorsun giriyosun YouTube'a her dersten kendini bir hoca belirliyorsun onun videolarini izliyorsun izledikten hemen sonra o konuyu 2 test kitabından bitiriyorsun bir tane test kitabini da sonradan cözmek icin birakiyorsun
Hacım giriyosun internete yazıyosun YKS konu listesi diye her konudan hangi yıllarda kaç soru cıktigini ogreniyorsun giriyosun YouTube'a her dersten kendini bir hoca belirliyorsun onun videolarini izliyorsun izledikten hemen sonra o konuyu 2 test kitabından bitiriyorsun bir tane test kitabini da sonradan cözmek icin birakiyorsun.